VIDEO Regină pentru eternitate, un program special la Prima TV dedicat funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a

Profit.ro
Profit.ro
scris 15 sep 2022

Adio unei REGINE PENTRU ETERNITATE!

Urmărește-ne și pe Google News

Prima TV aduce un omagiu celui mai longeviv monarh al Marii Britanii, Regina Elisabeta a-II-a, a cărei dispariție a marcat o lume întreagă. Luni, 19 septembrie, începând de dimineață, postul de televiziune din Grupul Clever va difuza un program special, cu numele Regină pentru eternitate, care cuprinde documentare despre viața Reginei Elisabeta a-II-a, corespondențe speciale de la Londra, transmisiuni în direct, mărturii ale celor care au cunoscut-o sau au fost marcați de simpla ei prezență.

Marius Saizu, corespondent special al Focus, și Alin Petrică, corespondent Prima TV în capitala Marii Britanii, vor urmări pas cu pas ceremonia înmormântării Majestății Sale.

De la ora 08.45, începe documentarul “Cu propriile ei cuvinte: Regina Elisabeta a-II-a”, un film care documenteaza, cu ajutorul unui bogat tezaur de imagini de arhivă, viața remarcabilă a Reginei, începând cu tinerețea – când puțini se așteptau să poarte vreodată coroana – și abdicarea unchiului ei, Edward al VIII-lea, urmată de încoronarea tatălui ei ca George al VI-lea.

De la ora 10.00, telespectatorii Prima TV vor urmări o ediție specială FOCUS, care conține o serie de transmisiuni în direct, documentare, invitați, mărturii ale unor oameni care au cunoscut-o și care vor vorbi despre marea personalitate a Reginei care a inspirat lumea în două secole diferite. 

Într-o zi maraton, la FOCUS 14.00, alături de invitații ei, Livia Graur spune povești mai puțin cunoscute despre Majestatea Sa.

Prima TV continuă să evoce amintirea celui mai longeviv monarh al Angliei în Exclusiv VIP, de la 15.00, când Cristi Brancu are invitați în platou alături de care rememorează figura marcantă a Reginei.

Campania Regină pentru Eternitate continuă cu o ediție specială Focus 18, în cadrul căreia Marius Saizu și Alin Petrică, în direct din Londra, vor vorbi despre detaliile înmormântării celui mai iubit monarh al Angliei.

De la 17.30 și 19.30, Prima TV difuzează documentarul “Regina Elisabeta a-II-a” , o coproducție Franța- Marea Britanie, care spune povestea celei a cărei domnie este, official,  cea mai lungă din monarhia britanică.

Luni, 19 septembrie, în ziua despărțirii, Prima TV spune “adio” unui om excepțional, unei Regine pentru Eternitate, Majestatea Sa, Elisabeta a-II-a.

viewscnt
Afla mai multe despre
prima tv
regina elisabeta a ii-a