White Image vizează extinderea în alte țări

White Image vizează extinderea în alte țări

Andrei Georgescu, co-fondator White Image

Profit.ro
Profit.ro
scris 26 oct 2023

White Image, companie de email marketing, estimează o creștere a cifrei de afaceri de 10% în 2023, după ce anul trecut a raportat rezultate de peste 1,5 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Perspectivele industriei de email marketing sunt unele pozitive, pe fondul unor tranzacții importante și al unui interes în creștere al companiilor pentru canale de vânzări cu rate de conversie mai mari.

YouTube va avea o secțiune specială pentru știri CITEȘTE ȘI YouTube va avea o secțiune specială pentru știri

După ce a fost preluată, anul acesta, de către Mediapost Hit Mail, deținut de Poșta Franceză, compania vizează expansiunea internațională. 

Cu peste 60 de milioane de email-uri trimise lunar prin sistemul său, White Image a atras clienți din industrii variate, în timp ce volumele cele mai mari de email-uri le-a înregistrat în auto și IT, unde creșterile au fost mai mult decât duble.

Fondată în 2003, White Image, parte din grupul Mediapost Hit Mail, deținut de Poșta Franceză, este prima companie de email marketing din România.

White Image a încheiat 2022 cu o cifră de afaceri de 1,3 milioane euro, având o echipă de 18 specialiști în marketing și sute de clienți din România, Europa și Asia, din domeniile auto, banking, travel, retail, ecommerce, pharma și altele.

viewscnt
Afla mai multe despre
white image
e-mail marketing