Nicolae Avram, fost membru în board-ul Allianz Tiriac, a plecat la Safety Broker

Nicolae Avram, fost membru în board-ul Allianz Tiriac, a plecat la Safety Broker
scris 2 iul 2019

Nicolae Avram, fost membru board Allianz Tiriac, face parte de la 1 iulie din echipa de management a brokerului de asigurare Safety Broker în poziția de Director General Adjunct, poziție din care va coordona noile direcții strategice de dezvoltarea a departamentelor de Vânzări și Marketing. 

Safety Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România, a raportat la sfârșitul primului semestru din 2019 o creștere a Primelor Brute Intermediate de 11,25% față de aceeași perioadă a anului trecut, ajungând până la 189 milioane lei.

FOTO Policolor a finalizat construcția noii fabrici de lacuri și vopsele din Capitală CITEȘTE ȘI FOTO Policolor a finalizat construcția noii fabrici de lacuri și vopsele din Capitală

Suma de 60,48 milioane lei reprezintă vânzări de produse Non RCA, din care 65% sunt polițele CASCO și 25% polițele de asigurare de tip Property.

Safety Broker este controlat de Safety Credit SRL (administrată de Viorel Vasile), cu o cotă de 85,7% și de Robert Niță - 14,3%.

viewscnt
Afla mai multe despre
nicolae avram
safety broker