Piața soluțiilor de birouri va crește, companiile - preocupate să asigure un spațiul de lucru ideal pentru atragerea și retenția angajaților talentați

Piața soluțiilor de birouri va crește, companiile - preocupate să asigure un spațiul de lucru ideal pentru atragerea și retenția angajaților talentați
scris 20 mar 2018

Piața soluțiilor de birouri va înregistra o creștere moderată în 2018, cu un avans de aproximativ 7%, influențată, în special, de preocuparea companiilor pentru crearea spațiului de lucru ideal pentru atragerea și retenția angajaților talentați, dar și de utilizarea tehnologiei pentru a crește eficiența acestora la locul de muncă.

Din perspectivă teritorială, București și Cluj-Napoca vor înregistra cea mai bună dinamică a pieței soluțiilor de birouri, potrivit unui raport Corporate Office Solutions (COS) România.

Capacitatea sectorului imobiliar de a livra spații office de calitate va fi determinantă în mersul pieței de profil, consideră directorul general și fondatorul COS România, Christophe Weller.

Acțiunile Facebook au înregistrat luni cel mai amplu declin din 2015, sub presiunea cazului legat de Cambridge Analytica CITEȘTE ȘI Acțiunile Facebook au înregistrat luni cel mai amplu declin din 2015, sub presiunea cazului legat de Cambridge Analytica

”Sunt încrezător pe termen scurt și mediu. Vedem un parcurs pozitiv până în 2020 și observăm anumite evoluții economice extrem de interesante care vor oferi companiilor oportunități mari de a construi spații de birouri din ce în ce mai inovative pentru angajați”, a declarat Weller.

În acest moment, clienții își doresc soluții personalizate ale spațiului de lucru, care sunt concepute pe baza unor studii aprofundate ale obiceiurilor de la locul de muncă. În esență, companiile vor să le ofere angajaților un mediu care să le crească eficiența, fie că muncesc la birou, fie că muncesc de la distanță.

COS România a încheiat anul 2017 cu afaceri de 28,5 milioane de euro, în ușoară scădere față de recordul înregistrat cu un an mai devreme. Compania lucrează cu furnizori locali de mobilier personalizat, precum Invento Art Design, Morem Grup sau Aramis Feeling, care au devenit a doua resursă – după Steelcase – în ceea ce privește volumele și valoarea achiziției.â

COS este parte a Office Solutions Group, consultant în spații interioare de birouri din 1995 și unul dintre cei mai mari jucători de profil din Europa de Est, cu birouri la Moscova, St. Petersburg, Kiev, Astana, Almaty, Minsk, București și Cluj-Napoca.

viewscnt
Afla mai multe despre
spatii birouri
cladiri
companii