Platforma She is Mom, nominalizată în topul companiilor cu cel mai mare impact social în 2020

Platforma She is Mom, nominalizată în topul companiilor cu cel mai mare impact social în 2020
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 13 iun 2021

Platforma She is Mom, dedicată dezvoltării profesionale a mamelor, se află în topul primelor 5 organizații relevante la categoria Cel Mai Mare Impact Social în 2020, pentru care publicul și-a nominalizat favoriții. Această categorie este una dintre cele 11 categorii din cadrul Business Review Awards, competiția anuală dedicată celor mai performanți actori ai mediului de afaceri din România, atât la nivel organizațional, cât și individual. Nominalizările s-au încheiat recent, iar decernarea premiilor este programată în 15 iunie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

„Ne onorează prezența în topul companiilor cu cel mai mare impact social în 2020, alături de organizații internaționale, cu brand-uri puternice și care fac parte din viața noastră de zi cu zi, precum Globalworth, lider pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est, Kaufland România, deținătorul celui mai mare mare lanț de hipermarket-uri, OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Sud-Estul Europei și Vodafone România, unul dintre liderii pieței de telefonie mobilă.  Asemeni acestor companii de renume, platforma She is Mom face parte din viața de zi cu zi a mamelor din România și, în curând, a celor din întreaga lume.”, a declarat Alexandra Micu Badea, antreprenor și fondator She is Mom.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

She is Mom este platforma dedicată dezvoltării profesionale a mamelor și pune la dispoziția femeilor din România: servicii de recrutare, plasare, mentorat și interconectare cu diverse medii profesionale și de afaceri.

Obiectivul platformei She is Mom este de a oferi femeilor posibilitatea să-și găsească locul dorit pe piața muncii, să acceseze resursele necesare dezvoltării lor profesionale, să interacționeze cu mentorii potriviți profilului lor de activitate și să primească sprijinul comunității, pentru o reintegrare facilă și eficientă în domeniul care li se potriviește din punct de vedere socio-profesional și conform disponibilității lor de timp.

„Această nominalizare, venită după un an 2020 cum nu se poate mai provocator, atât la nivel individual, cât și colectiv și de business, ne încurajează și ne validează demersul început încă din 2019, de susținere a femeilor în reintegrarea lor pe piața muncii, după perioada maternității. Suntem cu atât mai recunscători cu cât categoria la care am fost nominalizați este cea referitoare la impactul social. Viziunea care m-a condus la lansarea platformei She is Mom este despre impactul major și benefic pe care mamele, realizate profesional, îl pot avea în societate, începând cu propria lor familie și continuând cu angajatorii, colaboratorii, mediul de lucru, cel educațional și multe altele”, a mai adăugat Alexandra Micu Badea.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Platforma She is Mom s-a lansat pe piața din România în anul 2019. În prezent She is Mom are în portofoliu peste 3000 de membri, peste 50 de mentori și oferă membrilor comunității sale peste 30 de beneficii din cele mai diverse domenii, de la dezvoltare personală și formare profesională, la servicii medicale sau de well-being.

Misiunea She is Mom este să sprijine cât mai multe femei, atât din România, cât și din întreaga lume, și să le ofere acces la resursele necesare dezvoltării lor profesionale.

viewscnt
Afla mai multe despre
she is mom
business review awards