Prime Kapital, controlat de foști manageri ai fondului de investiții sud-african NEPI, începe construirea proiectului Marmura Residence

Prime Kapital, controlat de foști manageri ai fondului de investiții sud-african NEPI, începe construirea proiectului Marmura Residence
scris 28 ian 2020

Prime Kapital, dezvoltator imobiliar înființat la București de Martin Slabbert și Victor Semionov, fondatori și foști manageri ai fondului de investiții sud-african NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar de mall-uri din România, anunță începerea lucrărilor de construire la proiectul imobiliar Marmura Residence din cartierul Bucureștii Noi.

Proprietarii se vor putea muta în trimestrul 3 din anul 2021. 

EXCLUSIV Alin Niculae, proprietarul unuia dintre cei mai mari distribuitori independenți de motorină din România, a cumpărat o parte din parcul Grozăvești la preț derizoriu și pregătește lovitura CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Alin Niculae, proprietarul unuia dintre cei mai mari distribuitori independenți de motorină din România, a cumpărat o parte din parcul Grozăvești la preț derizoriu și pregătește lovitura

Proiectul este compus din cinci clădiri ce vor găzdui în total 465 de apartamente.

Valoarea proiectului depășește 50 de milioane de euro. Până în prezent, au fost semnate 125 de contracte de rezervare, echivalentul a 65% din totalul apartamentelor puse în vânzare.

Este cel de-al doilea proiect rezidențial dezvoltat în România de Prime Kapital.

Anul trecut, Prime Kapital a lansat Avalon Estate, primul său proiect rezidențial în România, ce va avea 733 de apartamente și vile.

Ansamblul este situat în Bucureștii Noi, în apropierea stației de metrou Jiului, fiind dezvoltat pe un teren de 1,5 hectare al fostei fabrici Marmura.

Prime Kapital a cumpărat, prin intermediul unei firme înființate în urmă cu doi ani, terenul și halele din Iași ale companiei Teba Industry, unde ar urma să fie ridicat un complex de birouri și locuințe, investiție de circa 200 milioane euro.

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar axat în principal pe segmentele de retail și rezidențiale în Europa Centrală și de Est.

viewscnt
Afla mai multe despre
prime kapital
marmura residence