Qualitance își extinde echipa de management cu Ovidiu Slăvoiu, fost la ING România

Qualitance își extinde echipa de management cu Ovidiu Slăvoiu, fost la ING România

Ovidiu Slăvoiu

scris 19 apr 2018

Qualitance, companie de tehnologie și inovație care dezvoltă produse si platforme digitale, anunță extinderea echipei de management prin numirea lui Ovidiu Slăvoiu pe poziția de Account Director, fost Head of Marketing & Customer Experience al diviziei Mid-Corporate Banking a ING România, urmând a fi partener strategic pentru clienții din segmentul financiar.

Ovidiu Slăvoiu a coordonat implementarea sistemului electronic de plăți în timp real în România, a contribuit la dezvoltarea soluției de facturare electronică în cadrul Transfond și a promovat primul mandat electronic de direct debit la ING. Tot în cadrul ING, a elaborat o nouă abordare pentru activitatea de private banking, a dezvoltat planul de afaceri pentru lansarea ofertei bancare pentru IMM-uri și a pus bazele unui program de customer experience pentru persoanele juridice.

Apple ar putea lansa anul acesta primele iPhone-uri cu suport dual SIM CITEȘTE ȘI Apple ar putea lansa anul acesta primele iPhone-uri cu suport dual SIM

Qualitance este o companie de tehnologie și inovație care dezvoltă produse si platforme digitale, folosind tehnologii emergente - AI, machine learning, blockchain, IoT, AR, VR. 

Qualitance a fost înființată în 2007 si are peste 200 de angajați în birourile din București, San Francisco și Sydney.

În 2016, a achiziționat LaunchPodium, un start-up de experience design din San Francisco. În urma tranzacției, Mike Parsons, fondatorul startup-ului, devenind Chief Innovation Officer și Managing Partner al companiei, alături de Ioan Iacob și Radu Constantinescu.

Qualitance a fost desemnată de către Financial Times 1000, Deloitte Technology Fast 50 Central Europe și Inc. 5000 Europe drept una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapidă creștere în 2016, 2017 și 2018

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ovidiu slavoiu
qualitance