Activ Property Services mizează pe afaceri de 1,5 milioane euro

Activ Property Services mizează pe afaceri de 1,5 milioane euro

Florian Gheorghe, managerul departamentului de birouri

Profit.ro
Profit.ro
scris 15 feb 2023

Activ Property Services, companie de consultanță imobiliară, raportează pentru 2022 o cifra de afaceri în creștere cu 35% față de anul anterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În anul 2022, compania, cu sediul central în Bucuresti și două sedii regionale la Timișoara și Cluj-Napoca, a înregistrat o cifră de afaceri de 1,15 milioane euro. Veniturile pentru anul 2022 au provenit din (40%) activități legate de închirierea spațiilor de birouri, (30%) închirierea spațiilor industriale, (20%) a rapoartelor de evaluare și servicii de consultanță și (10%) închirierea spațiilor comerciale.

EXCLUSIV Dragoș Vasile, distribuitorul tabletelor Vonino, a cumpărat terenul fostei fabrici de ulei Muntenia. Terenul a fost pus sub sechestru în dosarul Economat, în care este cercetat și Marian Vanghelie CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Dragoș Vasile, distribuitorul tabletelor Vonino, a cumpărat terenul fostei fabrici de ulei Muntenia. Terenul a fost pus sub sechestru în dosarul Economat, în care este cercetat și Marian Vanghelie

“În 2022 am continuat eforturile de a consolida departamentele companiei și de a crește productivitatea per angajat, înregistrând o creștere în special în segmentul de închirieri birouri și proprietăți industriale” declară Razvan Gheorghe, fondatorul și managerul Activ Property Services.

„Portofoliul nostru include un număr de peste 500 de clădiri de birouri la nivel național, cu un total de peste 4 milioane m², pentru care reprezentăm proprietarii” declară Florian Gheorghe, managerul departamentului de birouri. Portofoliul cuprinde clădiri de clasa A și B din București (410), Cluj-Napoca (40), Timișoara (25), ca și din alte orașe (Brașov, Constanța, Sibiu, Oradea etc.).

Principalele domenii care contactează pentru închirierea de spații de birouri sunt companiile de IT&C, domeniile liberale (avocatura, consultanță), farma și operatori medicali, R&D, comerț.

“În ceea ce privește zona industrială, portofoliul companiei include un număr de aproximativ 300 de hale individuale și parcuri industriale în principalele piețe industriale de la nivel național, însumând aproximativ 5 milioane m²”, declară Cosmin Dinu, managerul departamentului de proprietăți industriale.

Compania estimează o cifră de afaceri de 1,5 milioane euro pentru anul 2023.

viewscnt
Afla mai multe despre
activ property services
imobiliare