Afacerile grupului Policolor-Orgachim au urcat cu 6% în primele nouă luni

Afacerile grupului Policolor-Orgachim au urcat cu 6% în primele nouă luni
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 26 nov 2015

Grupul Policolor-Orgachim a înregistrat, în primele nouă luni ale anului, afaceri consolidate de 47,3 milioane de euro, în creștere cu 6% față de perioada similară a anului trecut, incluzând vânzările de lacuri și vopsele, rășini și produse chimice produse în fabricile din România și Bulgaria.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru tot anul 2015, grupul, care operează două mari unități de producție - Policolor România și Orgachim Bulgaria - țintește afaceri consolidate de 65,5 milioane de euro.

Dintre toate categoriile pe care operează, vânzările de lacuri și vopsele ale grupului au fost mai mari cu 10% în primele nouă luni ale anului. Creșterea vânzărilor pe divizia de lacuri și vopsele vine pe fondul avansului pe care l-a avut piața de construcții din România, și a depășit creșterea generală a pieței de profil, estimată la 5% pentru anul în curs, potrivit raportului financiar al unuia dintre acționarii Policolor, fondul de investiții cipriot Reconstruction Capital 2 (RC2).

În acționariatul Policolor se mai găsesc alte două fonduri cipriote - Romanian Investment Fund și Romanian Reconstruction Limited.

Produsele Policolor sunt prezente în peste 3.000 de  magazine de retail tradițional, în marile rețele de bricolaj din România și în peste 1.000 de service-uri din țară. Compania dispune în prezent de o rețea de 10 magazine proprii.

viewscnt
Afla mai multe despre
policolor
afaceri consolidate
lacuri
vopsele