Ali Capa, fost acționar și director executiv al Anchor Grup, lansează un nou ansamblu de clădiri de birouri

Ali Capa, fost acționar și director executiv al Anchor Grup, lansează un nou ansamblu de clădiri de birouri
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 oct 2019

TC Capital, companie de investiții și dezvoltare de proprietăți cu sediul în România, coordonată de Ali Capa, fost acționar și director executiv al Anchor Grup, a lansat proiectul de clădiri de birouri Hyperion Towers, în urma unui proces extins de renovare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Complexul este fostul Twin Tower Barba Center, care a fost achiziționat de către omul de afaceri turc în 2017, ulterior fiind redenumit și intrând în faza de modernizare. Investiția în lucrările de renovare se ridică la 14 milioane euro, iar proiectul include două clădiri cu o suprafață închiriabilă cumulată de 40.000 mp spații de birouri de clasă A.

Procesul de renovare are loc în două etape, termenul de finalizare al primei clădiri fiind la finalul anului în curs, în timp ce al doilea turn din ansamblul Hyperion Towers va fi complet modernizat în cel de al doilea semestru din 2020. Complexul este situat pe Bulevardul Pipera, una dintre zonele cu dezvoltarea cea mai rapidă din București, care a fost recent reabilitat și extins. Potrivit reprezentanților TC Capital, proiectul va aduce inovații comerciale importante pe piața imobiliară locală, acestea urmând să fie anunțate până la sfârșitul anului 2019.

FOTO Guvernul a vândut birouri, în centrul Capitalei, de peste 1,3 milioane euro, deși ministerele se plâng că nu au spații și închiriază CITEȘTE ȘI FOTO Guvernul a vândut birouri, în centrul Capitalei, de peste 1,3 milioane euro, deși ministerele se plâng că nu au spații și închiriază

Cele două clădiri au fiecare câte 12 etaje.

TC Capital a fost înființată în 2014 și este un fond de investiții privat condus de Ali Capa, fost acționar și director executiv al Anchor Grup, timp de peste 10 ani. În ultimii cinci ani a investit, prin intermediul TC Capital, în complexul rezidențial Cosmopolis și în compania de dezvoltare agricolă KC Argo.

viewscnt
Afla mai multe despre
ali capa
anchor grup
cladiri de birouri
hyperion towers
tc capital