FOTO George Becali vinde birouri într-un cartier de lux al Bucureștiului

FOTO George Becali vinde birouri într-un cartier de lux al Bucureștiului

FOTO: Inquam (Octav Ganea)

scris 31 oct 2019

Omul de afaceri George Becali, finanțatorul echipei de fotbal FCSB, a avizat vânzarea unor clădiri de birouri ale producătorului de componente electronice Romes din Voluntari, pentru un preț de minimum 3 milioane de euro, potrivit informațiilor Profit.ro.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Încă din 2008, Romes a concediat aproape toți angajații fabricii pe motiv că a scăzut cererea de componente electronice pe piața externă. Drept urmare, afacerea a devenit una strict imobiliară, prin activele deținute de societate.

FOTO Andrei Iușut, care a vândut grupul de restaurante Divan unui fond de investiții din Turcia, lansează un nou proiect rezidențial CITEȘTE ȘI FOTO Andrei Iușut, care a vândut grupul de restaurante Divan unui fond de investiții din Turcia, lansează un nou proiect rezidențial

Acum, Becali a scos la vânzare un teren de 2.345 de metri pătrați și două clădiri ale firmei la un preț minim de 3 milioane de euro, ce poate fi plătit în patru rate egale, pe parcursul a patru ani. Proprietatea este amplasată pe strada Erou Iancu Nicolae, într-un cartier de lux al Bucureștiului.


Numărul tranzacțiilor imobiliare a revenit pe creștere în iulie 2019, după ce a scăzut 12 luni consecutive, din iulie 2018 în iunie 2019, cu procente cuprinse între 7% și 35% an la an, potrivit datelor Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară. În primele nouă luni ale acestui an au fost încheiate circa 383.000 de tranzacții, cu 10,5% mai puține decât în aceeași perioadă a anului trecut. 

Infografic realizat de Alexandru Urzică
viewscnt
Afla mai multe despre
george becali
romes