Andrei Pogonaru: Familia mea funcționează după un act constitutiv

Andrei Pogonaru: Familia mea funcționează după un act constitutiv

Andrei Pogonaru, partener Central European Financial Services (CEFS)

scris 4 mar 2016

Andrei Pogonaru, fiul omului de afaceri Florin Pogonaru și al Georgianei Pogonaru, fondator al companiei Romcolor 2000, a povestit că familia sa funcționează asemenea unei companii, având chiar un act consitutiv, fiindcă toți membrii ei sunt implicați în afaceri.

”Relațiile familiale în familia Pogonaru nu seamănă deloc cu relațiile normale (dintr-o familie - n.r.) Sunt relații de business dacă vă vine să credeți. Noi avem și un act constitutiv al familiei. Eu lucrez cu soția, cu tatăl, cu mama, cu sora. Suntem toți axați pe proiectele noastre și, în același timp, trebuie să ducem toată familia la un nivel mai mare la care să atragem talente și să îi atragem și pe alții, să adoptăm noi membri în familie”, a spus Andrei Pogonaru, partener Central European Financial Services (CEFS), în cadrul celei de-a cincea ediții a Romanian Business Leaders Summit.

Din punctul său de vedere, viitorul unui business și transferul de responsabilitate între generații ar putea fi explicat printr-o chestiune ”de perspectivă”

”Nu este o problemă de vârstă (preluarea responsabilităților de la generația anterioară – n.r.), ci este o problemă de perspectivă: dacă ești lacom pe termen scurt sau ești lacom pe termen lung”, a explicat Pogonaru, care se ocupă și de dezvoltarea mall-ului Veranda, situat în zona Obor.

Majorare de capital de 8,7 mil. euro pentru Veranda Mall CITEȘTE ȘI Majorare de capital de 8,7 mil. euro pentru Veranda Mall

Centrul comercial Veranda este dezvoltat de firma Veranda Obor, deținută la rândul ei de Prodplast Imobiliare. Florin Pogonaru și fiul său controlează direct și indirect compania Prodplast Imobiliare.

Veranda Obor, situat în str. Ziduri Moși nr. 23, sectorul 2, va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 26.200 metri pătrați, investiția fiind estimată la 60 de milioane de euro. Mall-ul este închiriat în proporție de 70%, iar în afară de Carrefour, anunțat încă de la la lansarea proiectului, printre retailerii care au închiriat spații se numără H&M, CCC și Deichman.

viewscnt
Afla mai multe despre
veranda mall
andrei pogonaru
romanian business leaders summit