Autoritățile locale din Brașov cumpără un fost hotel

Autoritățile locale din Brașov cumpără un fost hotel
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 nov 2023

Primăria municipiului Brașov va cumpăra o clădire în care era amenajată o unitate de cazare și pe care o va transforma în cămin pentru vârstnici, cu o capacitate de 40 de locuri. Consiliul Local Brașov a adoptat o hotărâre prin care aprobă achiziționarea imobilului, prețul aprobat în acest sens fiind de 995.000 de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unui comunicat dat publicității de Primăria Brașov miercuri, Consiliul Local a aprobat achiziționarea unei clădiri, pe strada Panselelor, în zona în care funcționează Direcția de Asistență Socială și Căminul pentru Persoane Fără Adăpost, care va fi adaptată pentru cazarea a 40 de vârstnici, scrie News.ro.

FOTO Producătorul german de manometre și termometre Afriso planifică o nouă fabrică în România CITEȘTE ȘI FOTO Producătorul german de manometre și termometre Afriso planifică o nouă fabrică în România

”În această clădire a funcționat un hotel/ o pensiune cu 20 de camere, iar prin adaptarea la condițiile necesare funcționării unui centru rezidențial pentru vârstnici, se vor asigura atât spații de cazare, cât și serviciile conexe necesare întreținerii acestor persoane. (...) Imobilul pe care primăria îl va achiziționa este constituit din teren în suprafață de 409 mp și construcție P+2E, cămin reabilitat în totalitate, utilat pentru spații de cazare tip pensiune/ hotel, cu un total de 20 camere duble. În acest imobil ar putea fi găzduiți un număr total de 40 beneficiari, persoane vârstnice, din care 16 beneficiari dependenți, 12 beneficiari semidependenți și 12 beneficiari independenți, cu un personal necesar pentru acordarea serviciilor de îngrijire și specialitate de 22 de angajați”, se arată în documentul citat.

Consilierii locali au aprobat un proiect care prevede un preț de achiziție de 995.000 de euro. Imobilul aparține unei firme private, Eurostrada SRL, conform referatului de aprobare a proiectului votat de consilierii locali brașoveni.

viewscnt
Afla mai multe despre
brașov
hotel