Dezvoltator imobiliar controlat de Hassan Morad, fratele lui Mohammad Murad, amendat de Primăria Sectorului 1 pentru că nu ar fi respectat autorizația de construire

Dezvoltator imobiliar controlat de Hassan Morad, fratele lui Mohammad Murad, amendat de Primăria Sectorului 1 pentru că nu ar fi respectat autorizația de construire
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 mai 2021

Dezvoltatorul imobiliar Onix Residence SRL a fost amendat cu 60.000 de lei și sistarea lucrărilor întrucât nu ar fi respectat  autorizația de construire, a anunțat primarul sectorului 1, Clotilde Armand.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

„Am sancționat acest dezvoltator imobiliar care a edificat un ansamblu rezidențial compus din 3 corpuri de locuințe colective, parcări subterane și supraterane pentru că nu a respectat autorizația de construire. Totodată au fost verificate mai multe corpuri și s-a constatat că s-a construit fără autorizație de construire. Astfel, S.C. Onix Residence SRL a primit trei amenzi în valoare de 20.000 lei fiecare și sistarea tuturor lucrărilor”, a anunțat primarul.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Ansamblul rezidențial Onix Park, la care se face referire, se află în zona Pipera din nordul Bucureștiului.

Clotilde Armand a mai anunțat și că l-a eliberat din funcție pe șeful Biroului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal din cadrul Poliției Locale Sector 1. „Nu mai închidem ochii la nereguluile și la haosul urbanistic din Sectorul 1”, a transmis primarul.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, Onix Residence SRL este deținută societatea Glina SA, cu 99%, și Mandy Foods International, cu 1 %. La rândul ei, Glina SA este deținută de Morad Group Europe, controlat cu 99,5% de Hassan Morad, arată G4 Media.

Mandy Foods International este deținută de Aly-Fady Morad cu 99,11 % și Akram Aoun, cu 0,89%.

Omul de afaceri libanez Hassan Morad este fratele lui Mohammad Murad, cel mai mare investitor în turismul autohton și președinte al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Profit.ro a relatat anterior că, deși sunt frați, cei doi au nume de familie indicat diferit în acte oficiale.

viewscnt
Afla mai multe despre
onix
murad
armand