Eden Capital lansează a doua fază a proiectului Cortina North

Eden Capital lansează a doua fază a proiectului Cortina North
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 aug 2022

Investitorul imobiliar Eden Capital Development, care a dezvoltat peste 1.600 de apartamente în București, lansează a doua fază a proiectului Cortina North, situat în Pipera.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Faza a doua a Cortina North include un număr de aproape 1.000 apartamente, primele locuințe din proiect urmând să fie livrate în a doua jumătate a anului 2023. Cortina North este amplasat pe Bulevardul Pipera și va avea la finalizare 1.500 de apartamente de tip studio, cu 2 și cu 3 camere. 

EXCLUSIV Fondul britanic de investiții First Property Group, listat la Londra, a început EXIT-ul din România în favoarea Poloniei: Tranzacție cu britanici intrați pe piața locală după o tatonare de 2 ani. \ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Fondul britanic de investiții First Property Group, listat la Londra, a început EXIT-ul din România în favoarea Poloniei: Tranzacție cu britanici intrați pe piața locală după o tatonare de 2 ani. "Integrarea în UE v-a adus și dezavantaje!"

Eden Capital Development este deținută de Dan Liviu Marius (70%) și de Abu Lail Akram (30%).

În 2020, Eden Capital Development a cumpărat, la licitație, mai multe terenuri, comasate acum într-un lot cu o suprafață de circa 3 hectare de pe strada Erou Iancu Nicolae nr. 10, la un preț de peste 7 milioane de euro, în cadrul procedurii de insolvență a firmei Ager Leasing, loturile fiind grevate anterior de o ipotecă de rang I în favoarea BCR, arată documentele analizate de Profit.ro. Terenul este amplasat peste drum de școala privată Little London, fondată de fostul tenisman Florin Segărceanu.

Eden Capital Development are capital integral românesc și este prezentă pe piața rezidențială din București din anul 2009.

Compania are în portofoliu, sub marca Cortina, cinci ansambluri construite deja sau aflate în curs de dezvoltare – Cortina Residence, Cortina Academy, Cortina North, Cortina Forest si Cortina 126.

viewscnt
Afla mai multe despre
eden capital development
imobiliare