Emax Real Estate Dubai Exclusive Event, cel mai mare eveniment dedicat pieței imobiliare din Dubai, Hotel Hilton, 25-27 martie

Emax Real Estate Dubai Exclusive Event, cel mai mare eveniment dedicat pieței imobiliare din Dubai, Hotel Hilton, 25-27 martie
scris 18 mar 2022

Emax Real Estate, în parteneriat cu Damac Properties, organizează în perioada 25 – 27 martie, la Hotel Hilton București, cel mai mare eveniment din România dedicat vânzării de imobiliare în Dubai. Evenimentul se va desfășura între orele 10:00 – 20:00.

Deschiderea evenimentului va avea loc pe data de 25 martie (vineri), ora 10:00 și acesta se va bucura de prezența unor vedete precum Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu.

Evenimentul reunește cei mai importanți reprezentanți ai pieței imobiliare din Dubai, consultanți imobiliari de top specializați în piață de business din Emiratele Arabe Unite.

“Majoritatea românilor care cumpără locuințe în Dubai o fac în scop investițional, dar am avut clienți care au decis să se mute acolo și au cumpărat o proprietate în care să locuiască efectiv. Partea bună a investiției o reprezintă, pe lângă cadrul fiscal atractiv, și facilitățile oferite de stat celor care se mută în Dubai. Cei care au o proprietate cu valoare de peste 1 milion de dirhami (aproximativ 230.000 de euro) pot obține rezidență pentru ei și rudele de gradul întâi. Astfel, ei pot avea reședința în Dubai, pot deschide afaceri și să obțină finanțare bancară. Mai mult, EMAX are un pachet all-inclusive pentru cei care vor să obțină finanțare în Emiratele Arabe Unite și ajutăm clienții în relația cu instituțiile bancare din această regiune, inclusiv pe partea de întocmire a documentelor.

Proprietățile care se află în zone de interes au un preț de pornire de peste 170.000 de euro. La această sumă se poate cumpăra un studio sau un apartament de dimensiuni mai mici, cu dormitor și living. Ideea este că, dacă dorim să facem o investiție, trebuie să fim cât mai aproape de zonele dinamice din perspectiva afacerilor. Trebuie menționat faptul că randamentul investițional este optim pentru un apartament cu preț mai mare, deoarece se află într-o zonă mai bună.” declară Andreea Popa, CEO Emax Real-Estate.

Organizatorii anunță cele mai mari discount-uri de preț, flexibilitate în privința planului de plată și chiria garantată. Mai mult, toți participanții la eveniment vor primi un voucher în valoare de 3000 de EURO care poate fi folosit la achiziționarea unui apartament în Dubai, o excursie de 5 zile în Dubai, cazare pentru două persoane la Paramount Hotel 5*, bilete de avion dus-întors.

Înscrierea se poate face accesând link-ul: https://emax-realestate.ro/eveniment/

Agenție imobiliară specializată pe piața premium, Emax Real Estate este reprezentant legal în Romania al unora dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite, precum Emaar Properties,Damac, Sobha , Seven Tides sau District One. Aceasta pune la dispoziția clienților săi cele mai bune și profitabile oportunități de investiție din sectorul imobiliar, asigurând și închirierea proprietății achiziționate după cumpărare. Mai multe despre Emax Real Estate la emax-realestate.ro.

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
emax real estate dubai exclusive event
imobiliare