Escape Residence – apartamente noi premium în zona Străulești din capitală. Investiția se ridică la peste 16 milioane de euro

Escape Residence – apartamente noi premium în zona Străulești din capitală. Investiția se ridică la peste 16 milioane de euro
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 4 feb 2022

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor, atât pe plan local, cât și internațional, grupul Synergy a demarat propriul proiect rezidențial, Escape Residence, valorificând întreg know-how-ul acumulat de Synergy Construct. Lucrările se află într-un stadiu avansat de execuție și vor fi finalizate în a doua jumătate a anului curent, în urma unei investiții totale ce va depăși 16 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Escape Residence este poziționat în zona de nord a Bucureștiului, pe Șoseaua Străulești nr. 29A, într-o zonă verde, aerisită și aflată în plină expansiune imobiliară. Conectat cu orașul și, totodată, ferit de aglomerația și zgomotul Capitalei, complexul va deveni un refugiu pentru locatarii acestuia, o oază de liniște modernă cu 155 de apartamente, deservite de 159 de locuri parcare și spații suplimentare pentru depozitare, atât subterane, cât și supraterane.

Un concept bazat pe calitate

Apartamentele au fost proiectate astfel încât să se adapteze diferitelor nevoi ale clienților, printr-o ofertă variată, cu unități de tip studio, două, trei și patru camere. Pentru clienții ce petrec din ce în ce mai mult timp în propria locuință, au fost proiectate și apartamente de două camere plus birou, precum și apartamente ce beneficiază de grădini sau terase generoase.

Apartamentele din Escape Residence vor avea finisaje premium, ce vor include, printre altele, tâmplărie de aluminiu, încălzire în pardoseală, parchet triplu stratificat, iar configurația apartamentelor a fost făcută astfel încât să se contureze două zone: zona de zi – living cu dining, bucătărie și terasă, respectiv, zona de noapte – dormitoare, dressinguri și grupuri sanitare. Prin aplicarea fără compromisuri a principiilor de proiectare rezidențială, spațiul a fost creat astfel încât să asigure fluxuri optime, împletind armonios zonele de locuire cu cele funcționale.

Poziționare privilegiată

Din punct de vedere al amplasamentului, Escape Residence se află într-o zonă pentru care interesul este în creștere, datorită infrastructurii avantajoase și a spațiilor verzi generoase. Cu vedere neobstrucționată către Lacul Băneasa și Casa Presei Libere, acces ușor la facilități precum zone de promenadă, piste de bicicletă, magazine, terenuri de tenis, precum și la clădirile de birouri din nordul Bucureștiului, Escape Residence reprezintă soluția potrivită pentru cei care vor să evadeze din aglomerația urbană, rămânând conectați la oraș.

Escape Residence – apartamente noi premium în zona Străulești din capitală. Investiția se ridică la peste 16 milioane de euro

Synergy Construct a fost înființată în România în 2001, iar în peste 20 de ani de activitate și-a consolidat reputația prin accentul pus pe siguranță și pe calitatea în construcții, atât pe plan intern, cât și pe plan internațional, iar portofoliul companiei adună atât proiecte industriale de anvergură, cât și proiecte rezidențiale. “În cei 20 de ani am livrat mai mult de 3900 de unități locative, cu o suprafață construită de peste 300000 mp. Am utilizat experiența acumulată în acest timp pentru a dezvolta propriul proiect rezidențial, scopul fiind de a aduce pe piața din București un ansamblu de locuințe ce respectă standarde înalte de calitate, cu materiale excepționale, menite să dureze în timp” a menționat Gabriel Vințe, Business Development Director Synergy Construct.

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
escape residence