Globalworth începe construcția clădirii de birouri Tower 3 din Globalworth Campus

Globalworth începe construcția clădirii de birouri Tower 3 din Globalworth Campus
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iun 2018

Globalworth, companie fondată de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas și liderul industriei de clădiri de birouri din România, începe construcția ultimei faze în dezvoltarea centrului de business Globalworth Campus, clădirea Tower 3, cu o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 35.000 de metri pătrați. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Globalworth Campus va cuprinde trei turnuri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 92.000 metri pătrați și 760 locuri de parcare, precum și zone verzi și o sală de conferințe de mari dimensiuni. Clădirea Tower 1 a fost finalizată în iulie 2017, iar suprafața acesteia, de 29.000 metri pătrați, este închiriată către Amazon și Honeywell. A doua clădire de birouri din cadrul proiectului, Tower 2, a fost finalizată în aprilie 2018, oferind o suprafață suplimentară de 28.000 metri pătrați. Chiriașii care își vor desfășura activitatea aici sunt Stefanini România, Mazars România, Chain IQ și P4Cards.

Retailerul suedez H&M își mută sediul în clădirea Unirii View, investiție a unui fost pilot belgian de raliuri CITEȘTE ȘI Retailerul suedez H&M își mută sediul în clădirea Unirii View, investiție a unui fost pilot belgian de raliuri

Compania are în plan construcția celei de-a patra clădiri din complexul Green Court.

Globalworth este o companie de investiții imobiliare care activează în Europa Centrală și de Est, listată pe segmentul AIM al Bursei de Valori de la Londra. Achiziționează, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și în sectorul de logistică/industrie ușoară, obținând venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de aproximativ 110 profesioniști în România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de 1,9 miliarde de euro. 90% din aceasta este reprezentată de active producătoare de venit, preponderent în sectorul de birouri, închiriate către aproximativ 440 de companii naționale și multinaționale din 28 de țări și 37 de sectoare de activitate.

În România, Globalworth este prezentă în București, Timișoara și Pitești, iar în Polonia, în orașele Varșovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk și Katowice.

viewscnt
Afla mai multe despre
globalworth
tower 3
globalworth campus