LafargeHolcim vinde o divizie din India, pentru circa 1,4 miliarde de dolari

LafargeHolcim vinde o divizie din India, pentru circa 1,4 miliarde de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 iul 2016

LafargeHolcim a convenit vânzarea unei divizii producătoare de materiale de construcții din India, companiei Nirma, pentru o valoare de întreprindere de 1,4 miliarde de dolari, în cadrul strategiei celui mai mare producător de ciment din lume de restrângere a activelor pentru rambursarea unor datorii, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Divizia operează trei fabrici de ciment și două stații de măcinare, cu o capacitate de a produce circa 11 milioane de tone pe an, a anunțat luni LafargeHolcim, scrie News.ro.

Nirma este un grup fondat de Karsanbhai Patel, cu vânzări de peste 1,1 miliarde de dolari, în sectoare precum detergenți, sodă și ambalaje.

Tranzacția va contribui la îndeplinirea obiectivului directorului general Eric Olsen de vânzare a unor active de 3,5 miliarde de franci elvețieni (3,6 miliarde dolari) în acest an.

Acțiunile LafargeHolcim au scăzut cu circa 16% în acest an, conferind grupului o capitalizare de 25 de miliarde de franci.

viewscnt
Afla mai multe despre
lafargeholcim