One United îl recrutează pe Mihai Păduroiu pentru a conduce divizia de birouri. În locul său, CBRE numește un arhitect și își schimbă abordarea

One United îl recrutează pe Mihai Păduroiu pentru a conduce divizia de birouri. În locul său, CBRE numește un arhitect și își schimbă abordarea
scris 27 sep 2019

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties, fondat de antreprenorii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, l-a recrutat pe brokerul Mihai Păduroiu pentru funcția de CEO al diviziei sale de birouri. Consultantul CBRE îl înlocuiește pe Păduroiu cu arhitectul Tudor Ionescu și anunță o schimbare de strategie cu focus pe experiența utilizatorilor din spațiile de birouri.

Mihai Păduroiu va prelua noua poziție din 1 noiembrie 2019. Pe parcursul celor 13 ani de activitate în real estate, el a fost implicat în procese de mutare, atât pentru companiii multinaționale, cât și locale, tranzacționând peste 500.000 metri pătrați de birouri.

În noul său rol, Mihai va coordona închirierea proiectelor One Tower, One Cotroceni Park, One Verdi Park, One North Gate și One Victoriei Center, precum și consolidarea relației cu chiriașii.

Compania de consultanță CBRE a anunțat în paralel că îl promovează pe Tudor Ionescu ca Head of Advisory & Transaction Services  pentru sectorul de birouri al CBRE România. Numirea unui arhitect, specialist în Workplace Consultancy, reprezintă o schimbare de strategie a CBRE, care se va concentra de acum pe experiența utilizatorilor din spațiile de birouri.

EXCLUSIV Lidl va deschide un magazin în cadrul West Park Militari. Tocmai a cumpărat un teren de la Liebrecht & WooD CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Lidl va deschide un magazin în cadrul West Park Militari. Tocmai a cumpărat un teren de la Liebrecht & WooD

Tudor are o experiență de peste 17 ani în proiectare, în sectorul de birouri și industria hotelieră. „Este o schimbare totală de paradigmă, în care am crezut și am simțit nevoia să acționăm. Piața de birouri nu mai este doar despre metri pătrați închiriați, ci este despre oameni și experiența pe care o au la birou”, a declarat Răzvan Iorgu,  Managing Director, CBRE România.

Tudor Ionescu va colabora îndeaproape cu Alina Calciu și Vlad Damian, care vor conduce diviziile de Occupier Services, respectiv Investor Leasing ale CBRE.
Tudor Ionescu s-a alăturat echipei CBRE România în anul 2017, punând bazele diviziei de Workplace Consultancy, responsabilă cu identificarea conceptelor și soluțiilor de lucru potrivite pentru companiile care își propun să își eficientizeze activitatea la birou.

EXCLUSIV Una dintre marile tranzacții imobiliare ale anului a fost finalizată: Morgan Stanley, printre cele mai mari și importante bănci de investiții din lume, intră în România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Una dintre marile tranzacții imobiliare ale anului a fost finalizată: Morgan Stanley, printre cele mai mari și importante bănci de investiții din lume, intră în România

Conform datelor CBRE Research, în perioada 2020-2021, pe piața din București este așteptată livrarea unei suprafețe totale de peste 630.000 mp de birouri, concentrată în zonele de nord, vest și centrul Capitalei, în care ar urma să lucreze până la 50-65.000 de angajați.

One United Properties, înființat în 2007, este cel mai mare dezvoltator specializat pe proprietăți rezidențiale exclusiviste din București. În ultimii doi ani, compania a vândut câte 150 apartamente de lux pe an. Numai în 2017 a încasat din astfel de vânzări circa 50 milioane de euro. Compania are 376 de apartamente finalizate, 387 în construcție și 500 de unități, la care urmează să fie începute lucrările în următorii ani. Printre proiectele companiei se numără One Herăstrău Park, One Herăstrău Plaza și One Charles de Gaulle. Divizia de birouri a investitorului l-a atras mai recent și pe antreprenorul Ionuț Dumitrescu.

viewscnt
Afla mai multe despre
mihai paduroiu
cbre
tudor ionescu
one united properties