Palas Campus, controlată de Iulian Dascălu, atrage 72 milioane euro de la IFC, divizia Băncii Mondiale, pentru construirea unei clădiri de birouri în Iași. Amazon a anunțat că se va muta în Palas Campus Iași

Palas Campus, controlată de Iulian Dascălu, atrage 72 milioane euro de la IFC, divizia Băncii Mondiale, pentru construirea unei clădiri de birouri în Iași. Amazon a anunțat că se va muta în Palas Campus Iași

Palas Campus

scris 20 apr 2021

Corporația Financiară Internațională (IFC), divizia de investiții a Băncii Mondiale, a acordat companiei Palas Campus, conduse de Iulian Dascălu,  un împrumut de circa 72 de milioane de euro pentru constuirea unei clădiri în Iași.

Este vorba despre unul dintre cele mai mari complexe de birouri din țară cu o suprafață de 60.000 metri pătrați, ce va fi folosit de către societăți din domeniul IT&C. Gigantul american Amazon, cel mai puternic retailer online, prezent pe piața din România cu peste 2.500 de angajați, a anunțat recent că se pregătește să deschidă un nou birou, în Timișoara, și altele două în Iași. în 2023, Amazon se va muta în Palas Campus din Iași, unde întreaga echipă locală va fi consolidată.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

„Obținerea unui împrumut sindicalizat pentru proiecte ecologice din partea IFC pentru proiectul Palas Campus, primul împrumut de acest gen din România, constituie o confirmare a principiilor de dezvoltare sustenabilă și a politicilor operaționale care se află la baza acestui proiect. Aceste eforturi vor deschide noi orizonturi pentru comunitatea de afaceri, în ceea ce privește investițiile internaționale”, a declarat Iulian Dascălu, președinte Iulius Holding.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Iulius Holding este dezvoltator local de proiecte imobiliare cu scopuri multiple, deținând un portofoliu divers de proprietăți în toată România.

viewscnt
Afla mai multe despre
ifc
palas campus