Prima Development Group începe lucrările pentru Green Residence, cu o investiție totală de aproximativ 40 milioane euro

Prima Development Group începe lucrările pentru Green Residence, cu o investiție totală de aproximativ 40 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 dec 2021

Prima Development Group, care a livrat peste 3.000 de apartamente în Oradea, demarează lucrările la un nou ansamblu rezidențial în oraș, Green Residence, care continuă proiectul Prima Nufărul, dezvoltat de Prima pe parcursul ultimilor ani. Împreună, cele două ansambluri vor forma cel mai mare complex rezidențial din Oradea, cu peste 1.600 de apartamente. Green Residence înseamnă peste 800 de apartamente grupate în șase imobile cu demisol, parter și 10 etaje.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La începutul anului 2023, primele 200 de apartamente vor fi gata pentru predare către proprietari, iar alte 150 vor fi finalizate până în la sfârșitul anului 2023. Ansamblul de locuințe va fi construit integral și finisat până în 2025. 

Piața imobiliară, cea mai sigură zonă de investiții și în 2022 CITEȘTE ȘI Piața imobiliară, cea mai sigură zonă de investiții și în 2022

Grupul este interesat și de achiziția terenului pe care funcționează fabrica Artemob International din cartierul bucureștean Pantelimon și pe care pot fi construite peste 1.000 de apartamente, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Grupul bihorean, controlat de omul de afaceri Ștefan Kopany, a înființat în martie 2021 firma Delfinului Residential Project cu scopul achiziției terenului de pe Șoseaua Pantelimon nr. 161, fiind pregătită comasarea celor trei loturi care formează proprietatea vizată, cu o suprafață totală de peste 33.000 de metri pătrați.

La începutul acestui an, Andrei Moanță, CEO-ul Prima Development Group, a declarat că își propune să livreze anual câte 500 de apartamente și că este în căutare de terenuri mari. El a anunțat că, la finalul acestui an și începutul anului viitor, va demara încă trei proiecte importante în București, ce vor însuma peste 2.500 de apartamente.

Dacia a inventat ediția specială Duster cu livrare rapidă: costă mai mult, dar vine în 30 de zile CITEȘTE ȘI Dacia a inventat ediția specială Duster cu livrare rapidă: costă mai mult, dar vine în 30 de zile

Prima Development Group are în derulare 10 proiecte rezidențiale, în prezent, și a livrat din 2005 și până acum imobile cu o valoare totală de peste 180 de milioane de euro.

În vara anului 2019, Profit.ro a anunțat, în premieră, că investitorul orădean a intrat pe piața din București prin două tranzacții importante cu terenuri. A cumpărat 3.000 de metri pătrați pe Bulevardul Mărășești 125, lângă Seminarul Teologic, cu circa 2 milioane de euro de la asociația de parașutism TNT Brothers și 49.200 de metri pătrați pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești cu circa 12 milioane de euro de la firma cu capital spaniol Delorian Group.

Pe terenul din Mărășești a fost construit ansamblul Boemia Apartments, iar pe cel din Sisești este proiectat complexul Alizee, cu peste 1.000 de apartamente. Grupul bihorean mai are în construcție în București și proiectul Core Timpuri Noi cu 243 de apartamente, pe un teren cumpărat de la grupul de investitori israelieni Longbridge.

viewscnt
Afla mai multe despre
prima development group
green residence