Skanska începe construcția primei clădiri de birouri din complexul Equilibrium, investiție de 37 milioane euro

Skanska începe construcția primei clădiri de birouri din complexul Equilibrium, investiție de 37 milioane euro
scris 5 iul 2017

Dezvoltatorul imobiliar suedez Skanska investește 37 milioane de euro în prima clădire de birouri din complexul Equilibrium, situat în nordul Bucureștiului, a cărui construcție va începe în această lună.

Equilibrium este cel de-al treilea proiect de birouri al Skanska în România. Complexul imobiliar, amplasat în zona Barbu Văcărescu-Floreasca, va cuprinde două clădiri de birouri cu o suprafață totală închiriabilă de 40.700 metri pătrați.

Valoarea investiției în construcția primei clădiri din complex, de 37 milioane euro, este apropiată de suma pe care Skanska a încasat-o săptămâna trecută din vânzarea celei de-a treia clădiri din proiectul Green Court București.

CONFIRMARE GTC a preluat Cascade Office Building din centrul Capitalei CITEȘTE ȘI CONFIRMARE GTC a preluat Cascade Office Building din centrul Capitalei

Primul imobil al complexului Equilibrium va avea 12 etaje, spații de parcare cu 240 de locuri și o suprafață închiriabilă de 20.800 metri pătrați.

Construcția va începe în această lună și va fi finalizată în al doilea trimestru din 2019.

Lucrările la construcția primei clădiri din complex erau programate să înceapă inițial în prima parte a anului trecut. Terenul pe care va fi dezvoltat proiectul a fost cumpărat de Skanska în 2015 de la grupul american Romanel.

viewscnt
Afla mai multe despre
skanska
equilibrium
proiect birouri
investitie