Speedwell cumpără un teren de 9 hectare în nord-vestul Bucureștiului

 Speedwell cumpără un teren de 9 hectare în nord-vestul Bucureștiului
scris 16 dec 2021

Dezvoltatorul imobiliar Speedwell a semnat un antecontract pentru cumpărarea unui teren de 9 hectare cu scopul de a construi un nou proiect, în Sectorul 1 din București, pe platforma Griro. Dezvoltarea va avea o valoare de 500 de milioane de euro și va dubla dimensiunea portofoliului companiei.

Dezvoltatorul Speedwell anunță semnarea unui antecontract pentru achiziția unui teren de 9 hectare în București, situat pe Calea Griviței. Compania intenționează sa dezvolte aici un proiect de mari dimensiuni ce va include aproximativ 2.000 de apartamente, 60.000 mp de spații de birouri și servicii, facilități pentru petrecerea timpului liber si spații verzi generoase.

Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies CITEȘTE ȘI Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies

Valoarea investiției va fi în jur de 500 de milioane de euro și va reprezenta un pas înainte pentru Speedwell, dublând dimensiunea portofoliului companiei.

„Suntem mândri de achiziția unuia dintre cele mai mari loturi de teren industrial disponibile in București. Acest moment marchează o etapă importantă pentru compania noastră. Mai mult, dovedește încrederea în piața imobiliară din România, precum și ambiția de a îmbogăți peisajul urban și de a crește calitatea vieții. Credem cu adevărat în regenerarea urbană și dezvoltarea la standarde înalte, iar acest lucru este vizibil în tot ceea ce facem. Sincere mulțumiri tuturor persoanelor implicate în această tranzacție, printre care Reff & Asociații, KPMG, Vitalis Consulting, Conadi și, desigur, echipa internă Speedwell. Toți au făcut o treabă minunată. Profesionalismul, flexibilitatea și eforturile depuse au fost exemplare și demonstrează din nou că România are toate atuurile pentru a deveni un jucător cheie la nivel european“, declară Jan Demeyere, Arhitect și Co-Fondator Speedwell.

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence, The Ivy, Miro și SpacePlus în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea.

viewscnt
Afla mai multe despre
speedwell
teren
imobiliare