Tranzacție: Novum Business Invest cumpără un teren lângă Parcul Carol, pentru o nouă dezvoltare rezidențială

Tranzacție: Novum Business Invest cumpără un teren lângă Parcul Carol, pentru o nouă dezvoltare rezidențială
scris 1 nov 2021

Dezvoltatorul imobiliar Novum Business Invest, deținut de antreprenorii Ionuț Cosmin Fleancu și Dan George Dobre, a achiziționat un teren de 15.100 metri pătrați lângă Parcul Carol din București, unde va dezvolta un nou proiect rezidențial, cu peste 500 de unități.

Cum poate fi calibrat un buget în pandemie, ce soluții de finanțare sunt astăzi la îndemână și alte variante de sprijin pentru firme vor fi anunțate la Videoconferința Profit.ro IMM - Pregătim ieșirea din criză.

Videoconferința, programată pentru 4 noiembrie și organizată împreună cu Nordis Group, Banca Transilvania, ING și Unicredit Bank, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV. Detalii AICI

Planificat a fi dezvoltat în două etape, proiectul va avea cinci blocuri, o grădiniță și spații comerciale, iar valoarea proiectului se va ridica la aproximativ 65 milioane de euro.

Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun CITEȘTE ȘI Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun

Novum Business Invest va începe și construcția unui ansamblu rezidențial cu peste 700 de apartamente în cartierul bucureștean Militari, pe un teren al comerciantului Bucur SA, controlat de SIF Muntenia, în schimbul căruia acesta din urmă urmează să primească circa 170 de apartamente, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare CITEȘTE ȘI Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare

Antreprenorii Ionuț Cosmin Fleancu și Dan George Dobre sunt printre cei mai importanți dezvoltatori de ansambluri rezidențiale din Sectorul 6. Compania lor a realizat până acum 8 proiecte cu 2.318 apartamente și lucrează la alte 1.172 de unități locative. Antreprenorii au inaugurat, recent, și un hotel ibis cu 158 de camere în zona Politehnica.

viewscnt
Afla mai multe despre
novum business invest
imobiliare