Una dintre cele mai importante companii de construcții din Ungaria pregătește proiecte rezidențiale proprii în România. Investiții planificate de 50 milioane euro

Una dintre cele mai importante companii de construcții din Ungaria pregătește proiecte rezidențiale proprii în România. Investiții planificate de 50 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mar 2024

Kesz Group, una dintre cele mai importante companii de construcții din Ungaria, prezent în România prin KÉSZ Construcții, transmite acum că vrea să înceapă dezvoltarea unor proiecte rezidențiale proprii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Recent, reprezentanții companiei au anunțat un parteneriat pentru a începe vânzarea apartamentelor din proiectul rezidențial, pe care intenționează să îl dezvolte pe strada Coralilor 81 – 87, pentru care au depus deja documentația în vederea obținerii autorizației de construire. 

CONFIRMARE Radu Dimofte pregătește două turnuri de câte 11 etaje CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Radu Dimofte pregătește două turnuri de câte 11 etaje

"Observăm că piața imobiliară este stabilă și în ciuda tuturor previziunilor, există o cerere ridicată și un volum în creștere de tranzacții imobiliare. Locuința se încadrează la nevoile de bază, respectiv de adăpost și siguranță și indiferent de fluctuațiile condițiilor de creditare, oamenii continuă să cumpere proprietăți, mai ales cu funcțiune de rezidență.

Tendința de aliniere la standardele occidentale, ce presupune un nivel superior în materie de procese și calitate a materialelor de construcție, vine cu costuri mai ridicate. Creșterea prețurilor trebuie însă coroborată cu puterea de achiziție a cumpărătorilor și condițiile de finanțare și considerăm că acum este un moment bun de dezvoltare, pentru toate părțile implicate.

FOTO Un nou mall în România CITEȘTE ȘI FOTO Un nou mall în România

Pentru KÉSZ România este momentul potrivit să demarăm acest proiect, pentru care ne-am pregătit intens mai bine de 2 ani și jumătate. Am depus documentația pentru autorizația de construire și avem o atitudine pozitivă, în ciuda situației din capitală cu privire la obstacolele dezvoltării de noi proiecte", spun reprezentanții companiei într-un comunicat.

La finele anului 2021, Kesz Group a cumpărat un teren de aproximativ 16.000 metri pătrați în zona Petrom City, în apropierea Casei Presei Libere, București, de la Cornel Roșu, fondatorul Radox, producător de echipamente termice și climatizare.

“După 20 de ani de prezență în România a Kesz Construcții și la 5 ani de la prima investiție imobiliară Hexagon Office Building din Cluj, consolidăm prin acest pas prezența Kesz Group în România. Estimăm că vom investi peste 50 milioane euro în viitorul ansamblu rezidențial și vom crea un proiect de referință pentru acest segment care a cunoscut o creștere importantă în special în ultimul an”, declara atunci un reprezentant al Kesz International Romania.

Susținuți de Orange Fab, românii de la uRADMonitor au construit o rețea de monitorizare a calității aerului ce se bucură de succes în țară și peste hotare CITEȘTE ȘI Susținuți de Orange Fab, românii de la uRADMonitor au construit o rețea de monitorizare a calității aerului ce se bucură de succes în țară și peste hotare

Compania de construcții mai deține clădirea de birouri Hexagon Office Cluj. În portofoliul de proiecte rezidențiale al Kesz în România se mai află One Herastrau Park, One Charles de Gaulle, One Mircea Eliade, Riviera Luxury Residence Cluj, Prima Residence Oradea.

viewscnt
Afla mai multe despre
kesz group
petrom city
apartamente