Agroland deschide două noi magazine MEGA, investiție de 400.000 euro

Agroland deschide două noi magazine MEGA, investiție de 400.000 euro

Horia Cardoș, fondator și director general al rețelei Agroland

Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mar 2021

Grupul Agroland (indice bursier AG) a deschis două noi magazine MEGA, în Craiova și Sfântu Gheorghe, cu o investiție de 200.000 de euro în fiecare unitate, sume în care nu sunt incluse stocurile de marfă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania își continuă astfel principala direcție a strategiei de dezvoltare pentru perioada următoare, deschiderea a cel puțin unui Agroland MEGA în apropierea fiecărui oraș mare din țară.

Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți CITEȘTE ȘI Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți

Conceptul Agroland MEGA a fost lansat în 2017 și a trecut printr-un proces constant de îmbunătățire. În prezent, există 11 unități de tip MEGA la nivelul întregii rețele. Agroland MEGA sunt magazine specializate, cu produse dedicate grădinăritului, îngrijirii animalelor de companie și hobby farming-ului, care ocupă o suprafață mai mare cu 300% decât magazinele Agroland tradiționale.

Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi CITEȘTE ȘI Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi

Ambele magazine sunt localizate în centre comerciale, iar reprezentanții Agroland estimează o medie anuală de peste 250 de clienți pe zi, pentru fiecare dintre ele. Agroland MEGA Craiova ocupă o suprafață de 432 mp și este situat în incinta Electroputere Mall, iar unitatea recent inaugurată în Sfântu Gheorghe se află în Sepsi Value Centre și are 500 mp. Cele două magazine au o ofertă de peste 3.000 de produse, la fel ca celelalte unități MEGA, iar gamele includ cele trei segmente consacrate: (1) produse pentru grădină - material săditor, îngrășământ și echipamente pentru întreținere; (2) produse destinate animalelor de companie, de la hrană, la suplimente și accesorii; (3) produse pentru hobby farming, precum și alte produse pentru casă și gospodărie.

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! CITEȘTE ȘI Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

„În 2021, ne-am propus să accelerăm extinderea rețelei prin magazine de tip MEGA, pentru a reuși ca, într-un interval cât mai scurt, să putem deservi toate marile centre urbane din România. În următoarele luni, avem în plan să deschidem astfel de unități în proximitatea Bucureștiului, în Mogoșoaia și Bolintin Deal, precum și în zona Moldovei, în Botoșani și Iași, precum și în Oltenia, în Caracal și Balș. Preocuparea clienților noștri pentru amenajarea gospodăriilor și a caselor de vacanță a crescut în mod semnificativ în ultimul an și, după toate estimările, va continua în acest ritm, astfel că ne dorim să le fim alături cât mai rapid și cu o ofertă adaptată nevoilor!”, a punctat Horia Cardoș, fondator și director general al rețelei Agroland.

Gartner Magic Quadrant 2021: Ericsson, lider în infrastructura de rețea 5G CITEȘTE ȘI Gartner Magic Quadrant 2021: Ericsson, lider în infrastructura de rețea 5G

Agroland este cel mai mare lanț de magazine din România, specializate pe segmentele de grădinărit, îngrijirea animalelor de companie și hobby farming. Recent, reprezentanții companiei au anunțat datele financiare aferente anului trecut, când s-a înregistrat o cifră de afaceri de 38,4 milioane de euro, în creștere cu 33% față de 2019, când a avut 28,92 milioane de euro. Profitul net s-a situat la 2,1 milioane de euro, o valoare de 4 ori mai mare față de anul anterior, când se ridicase la peste 530.000 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
agroland
horia cardoș