Apetitul pentru comenzile online de mâncare s-a dublat

Apetitul pentru comenzile online de mâncare s-a dublat
scris 16 iul 2019

Apetitul românilor pentru comenzile online de mâncare a crescut, numărul acestora dublându-se în luna iunie față de începutul anului.

Cele mai comandate preparate în primul semestru al anului 2019 au fost preponderent din bucătăria internațională. În topul preferinței românilor, primele cinci locuri sunt ocupate de burgeri, ciorba de văcuță, pizza, pachețelele de primăvară și plăcinta de vișine, conform foodpanda.

FOTO Sancțiuni date de Protecția Consumatorilor după controale la spații de joacă pentru copii. Echipamente rupte sau elemente care reprezentau un pericol pentru copii CITEȘTE ȘI FOTO Sancțiuni date de Protecția Consumatorilor după controale la spații de joacă pentru copii. Echipamente rupte sau elemente care reprezentau un pericol pentru copii

În prima jumătate a anului, compania a continuat planul de dezvoltare la nivel național, prin extinderea operațiunilor în Ploiești, Craiova, Târgu Mureș și Baia Mare. 

Potrivit datelor centralizate de companie, pe primul loc în topul orașelor cu cele mai multe comenzi în primul semestru al anului se află Bucureștiul, urmat de Cluj-Napoca și Timișoara.

În ceea ce privește modalitățile de plată preferate de clienții foodpanda în prima parte a anului, 77% dintre aceștia au ales să plătească cash, iar restul de 23% au achitat comenzile online. Pe parcursul primelor șase luni ale anului 2019, în medie aprox. 75% dintre comenzi au fost plasate online, în creștere cu 12 procente față de aceeași perioadă a anului trecut. 

foodpanda.ro este parte a grupului Delivery Hero.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
foodpanda
comenzi mancare