Avon vinde ultima sa fabrică din Statele Unite producătorului francez de cosmetice Fareva

Avon vinde ultima sa fabrică din Statele Unite producătorului francez de cosmetice Fareva
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iul 2018

Avon vinde ultima sa fabrică din Statele Unite producătorului francez de cosmetice Fareva Group, după ce a fabricat produse pentru frumusețe în SUA timp de peste 100 de ani, transmite MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Fareva Group va prelua fabrica Avon din Morton Grove, potrivit unor persoane apropiate situației. Producătorul de cosmetice pe bază de contract va fabrica produse pentru rețeaua de magazine Walgreens Boots Alliance la această unitate de producție care în prezent nu este utilizată la capacitatea sa maximă, scrie News.ro.

Termenii financiari ai tranzacției nu sunt cunoscuți.

Producătorul biscuiților Ulker și McVitie’s numește o tânără de 27 ani la șefia fabricii din România CITEȘTE ȘI Producătorul biscuiților Ulker și McVitie’s numește o tânără de 27 ani la șefia fabricii din România

Actualii angajați ai Avom își vor păstra probabil locurile de muncă, în urma schimbării proprietarului. În 2016, Avon avea 362 de angajați la fabrica din Morton Grove, potrivit datelor oficiale.

Tranzacția are loc la trei ani de când New Avon, fosta divizie nord-americană a grupului Avon Product, s-a separat de restul companiei în cadrul unui acord cu fondul de investiții Cerberus Capital Management.

Cerberus a cumpărat o participație de 17% la compania mamă și  80% din New Avon, divizia americană nerantabilă fiind separată de afacerile internaționale ale grupului.

viewscnt
Afla mai multe despre
avon
fareva