Carrefour extinde rețeaua Supeco în România

Carrefour extinde rețeaua Supeco în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 sep 2020

Retailerul francez Carrefour deschide un nou magazin marca Supeco în Arad, extinzându-și rețeaua la 27 de astfel de magazine în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acest tip de magazine mai există în Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Călărași, Chiajna, Cluj, Constanța, Craiova, Focșani, Galați, Gheorgheni, Giurgiu, Hunedoara, Iași, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Reghin, Sfântu Gheorghe, Satu Mare, Slatina, Sibiu, Suceava (Șcheia) și Târgoviște.

LVMH renunță la achiziția de peste 16 miliarde de dolari a Tiffany. Compania americană de bijuterii dă în judecată grupul francez CITEȘTE ȘI LVMH renunță la achiziția de peste 16 miliarde de dolari a Tiffany. Compania americană de bijuterii dă în judecată grupul francez

În primăvara anului trecut, Profit.ro a anunțat că retailerul francez Carrefour a închis primul supermarket de dimensiuni mari din România, magazinul Market Postăvarul din București, la un an și jumătate de la îndepărtarea siglei Billa. În locul acestuia a fost deschis primul Supeco din București, tot un brand gestionat de Carrefour, care combină conceptul de cash&carry cu cel de discount.

Magazinele marca Supeco au fost introduse de Carrefour în Spania în 2012.

Carrefour operează magazine Supeco în Spania, România, Polonia, Italia și Franța.

viewscnt
Afla mai multe despre
supeco
magazin
carrefour