City Grill îi caută acasă pe românii care nu mai vin la restaurant intrând pe piața livrărilor la domiciliu. Perspectiva în retail și e-commerce, la Videoconferința Profit.ro

City Grill îi caută acasă pe românii care nu mai vin la restaurant intrând pe piața livrărilor la domiciliu. Perspectiva în retail și e-commerce, la Videoconferința Profit.ro
scris 16 iul 2020

Pentru a compensa scăderile de vânzări cauzate de pandemia de Covid-19 și, mai ales, de restricțiile impuse de Guvern în această perioadă, cel mai mare lanț românesc de restaurante, City Grill, intră pe piața livrărilor la domiciliu și își propune să ajungă la 1.000 de comenzi pe zi.

Care este perspectiva în retail și e-commerce va fi explicat de mari jucători la Videoconferința Profit.ro, transmisă în direct la postul de televiziune Profit TV și organizată în parteneriat cu UniCredit Bank. Detalii pot fi văzute AICI

City Grill Delivery, noua divizie a grupului, a fost deschisă în urma unei investiții de u1milion de euro, într-o primă fază. Planurile acționarilor vizează atingerea unui nivel zilnic de 10.000 de comenzi și un total de 3 milioane de euro investiți în proiect, platforma fiind deservită de 80 de mașini și 30 de biciclete și trotinete electrice.

"Deși acest serviciu este funcțional de doar o săptămână, am depășit deja 1.000 de comenzi pe zi și suntem pregătiți pentru 10.000. Valoarea medie a unei comenzi este de 100 de lei, iar dintre cele 66 de produse pe care le avem în meniu, cele mai cerute sunt ciorba de pui, micii și sarmalele", a explicat Dragoș Petrescu, principalul acțional al City Grill.

El a explicat că pandemia de Covid-19 este cea care a împins lanțul City Grill să intre pe această piață nouă.

EXCLUSIV Marile lanțuri de restaurante din România încep să închidă. City Grill oprește 4 restaurante, după ce numărul de clienți din local a scăzut de 4 ori pe fondul coronavirus. Livrările s-au triplat CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Marile lanțuri de restaurante din România încep să închidă. City Grill oprește 4 restaurante, după ce numărul de clienți din local a scăzut de 4 ori pe fondul coronavirus. Livrările s-au triplat

Daniel Mischie, directorul executiv al grupului, a afirmat la rândul său că, în condiții normale, livrările la domiciliu ar putea ajunge la 20-25% din cifra de afaceri a City Grill. 

Din totalul comenzilor de livrări la domiciliu, mai puțin de 20% sunt destinate clădirilor de birouri și restul locuințelor private.

Grupul City Grill deține 18 restaurante în București sub brandurile City Grill, Buongiorno, Caru’ cu Bere, Pescăruș, Hanu’ lui Manuc, Hanu’ Berarilor și Becker Brau. Grupul a încheiat anul 2019 cu afaceri de 187 de milioane de lei,  în creștere cu 13% față de anul anterior.

viewscnt
Afla mai multe despre
city grill
delivery
investitie