Compania franceză LPR și-a deschis subsidiară în România

Compania franceză LPR și-a deschis subsidiară în România
scris 22 iun 2021

LPR-La Palette Rouge, furnizor de soluții pentru utilizarea în comun a paleților, și-a deschis subsidiară în România.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Cu sediul în Franța, LPR furnizează servicii de logistică pentru paleții reutilizabili, pe bază de închiriere și de returnare, producătorilor și distribuitorilor din sectoarele bunurilor de consum cu mișcare rapidă (FMCG) și de retail de pe piața europeană.

Compania face parte din grupul Euro Pool Group (EPG), printre principalii furnizori europeni de servicii de logistică pentru ambalajele standard returnabile și reutilizabile, având 125 de centre de servicii în 15 țări.

Distribuție pe Gustate vrea să atragă 2 milioane de euro printr-un plasament privat la BVB. Compania vizează să cumpere o fabrică în județul Dolj și să investească în îmbunătățirea costurilor de producție și achiziții CITEȘTE ȘI Distribuție pe Gustate vrea să atragă 2 milioane de euro printr-un plasament privat la BVB. Compania vizează să cumpere o fabrică în județul Dolj și să investească în îmbunătățirea costurilor de producție și achiziții

Subsidiara din România este a 9-a deschisă de LPR la nivel european.

Compania din România are sediul la București și un depozit în parcul logistic Ploiești West Park.

Compania franceză este activă pe piața românească din 2019, când s-a extins cu o echipă de vânzări în regiunea Europei Centrale și de Est. LPR l-a numit atunci pe Andrei Nicolae responsabil pentru piețele din România și Bulgaria, pentru a răspunde cererii în creștere din partea retailerilor din regiune.

viewscnt
Afla mai multe despre
lpr
lpr la palette rouge
paleti reutilizabili
subsidiara lpr romania
andrei nicolae
serviciu pooling paleti