Compania germană Delivery Hero a preluat 5,09% din acțiunile rivalei online Deliveroo

Compania germană Delivery Hero a preluat 5,09% din acțiunile rivalei online Deliveroo
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 aug 2021

Compania germană Delivery Hero a preluat 5,09% din acțiunile rivalei online Deliveroo, informație care a urcat acțiunile companiei britanice la cel mai ridicat nivel de la listarea la bursă în luna martie, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Titlurile Deliveroo, care a dezvăluit tranzacția luni, într-un document depus la autoritatea de reglementare financiară, au avansat cu 11%, la 360 de pence pe unitate, preț inclus în oferta sa publică inițială, scrie News.ro.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

"Delivery Hero caută întotdeauna noi oportunități de investiții. Credem cu tărie în potențialul viitor al industriei de livrare, în ansamblul ei și, prin urmare, am decis să achiziționăm acțiuni la una dintre companiile aflate în fruntea”, a spus compania germană.

Acțiunile Delivery Hero, incluse în indicele burseir DAX al Germaniei, au scăzut cu circa 1,3 la bursa din Frankfurt.

Participația la Deliveroo  a fost evaluată la aproximativ 284 milioane de lire sterline (335 milioane de euro) pe baza prețului de închidere de vineri.

Miliardarul Amancio Ortega își unește brandurile din România - Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear, Bershka, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius, Uterque Fashion vor fi puse sub o singură umbrelă. Noi sisteme de vânzare pregătite CITEȘTE ȘI Miliardarul Amancio Ortega își unește brandurile din România - Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear, Bershka, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius, Uterque Fashion vor fi puse sub o singură umbrelă. Noi sisteme de vânzare pregătite

Platformele online pentru livrarea mâncării, cum ar fi Delivery Hero, Deliveroo, Uber Eats și Just Eat Takeaway.com, au beneficiat de o creștere a cererii în timpul carantinelor pentru pandemie, dar unii analiști se întreabă cât de mult din afacerile respective vor rezista pe măsură ce restaurantele se vor redeschide.

În pofida creșterii vânzărilor, Delivery Hero și Deliveroo continuă să înregistreze pierderi.

Delivery Hero a semnat recent cu Glovo a semnat o serie de tranzacții. Astfel, Glovo a achiziționat compania foodpanda în România și Bulgaria, compania Donesi în Serbia, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina, și Pauza în Croația. Valoarea totală a tranzacțiilor se ridică la 170 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
delivery hero
deliveroo