CONFIRMARE FOTO Lanțul Submarine Burger, mândria Croației, pregătește extinderea în România

CONFIRMARE FOTO Lanțul Submarine Burger, mândria Croației, pregătește extinderea în România
scris 9 dec 2022

Lanțul croat de restaurante Submarine Burger, a cărui extindere în România a fost anunțată în premieră de Profit.roconfirmă acum deschiderea mai multor restaurante pe piața locală, în cartierul Floreasca, One Cotroceni Park și clădirea America House, toate în capitală.

În primăvară, Profit.ro a anunțat de asemenea că lanțul pregătește, după o etapă de testare  a pieței, deschiderea a cel puțin 3 restaurante în București.

Nivelul investiției se ridică la 1,5 milioane de euro.

Profit.ro a mai anunțat anterior că lanțul a lansat prima sa bucătărie “dark” din țară, printr-un parteneriat cu un serviciu de livrare, și pregătește deschiderea mai multor restaurante fizice pe piața locală în 2022.

eMAG, Banca Transilvania, Mobexpert și Mastercard donează produse în valoare de 1,1 milioane de lei pentru refugiații ucraineni CITEȘTE ȘI eMAG, Banca Transilvania, Mobexpert și Mastercard donează produse în valoare de 1,1 milioane de lei pentru refugiații ucraineni

Submarine a făcut astfel primul pas în afara Croației.

Lanțul croat, specializat în prepararea de burgeri din ingrediente organice, a fost lansat în 2014 de antreprenorii Dragoljub Bozović și Aleksandar Lazinica, în prezent operând o rețea de 13 restaurante fizice și bucătării dark în Croația.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

Bucătăriile “întunecate”, cunoscute și ca restaurante-satelit, deservesc clienții exclusiv prin intermediul aplicațiilor online sau mobile, neavând mese sau spații de servire.

 

Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies CITEȘTE ȘI Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies

 

În primăvara anului trecut, Submarine Burger a fost inclusă în Top 1.000 de companii europene cu cea mai rapidă creștere, pe locul 720, fiind singura companie non-tehnologică din Croația luată astfel în calcul.

Accesul la medicamente în timp de pandemie. Despre investiții, echipă, portofoliu de produse și acoperire națională, cu Gabriel Bănică, Director General Europharm Distribuție CITEȘTE ȘI Accesul la medicamente în timp de pandemie. Despre investiții, echipă, portofoliu de produse și acoperire națională, cu Gabriel Bănică, Director General Europharm Distribuție

În 2019 a intrat pe lista celor mai bune 50 de locuri din lume pentru a mânca burgeri.

Piața locală de fast foood este estimată la circa 2,5 miliarde lei (un sfert din nișa totală a restaurantelor) și a reușit să reziste și în pandemie, principalii jucători din România fiind McDonald’s, KFC, Burger King, Spartan, Mesopotamia, Taco Bell.

Valoarea totală anuală a pieței de mâncare gătită și băuturi out of home din România (restaurante standard, fast-food, cantine, pub-uri și supermarket-uri) în cinci dintre cele mai mari orașe din țară (București, Timișoara, Iași, Cluj și Brașov) s-a ridicat, în 2020, la 10,2 miliarde lei, o scădere de doar 29% față de nivelul de 14,1 miliarde de lei din anul 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
submarine burger
croatia
restaurante
submarine burger romania