Dan Isai, Salad Box: Dacă ești harnic, competent și integru poți să faci bani în orice domeniu, mai ales în România

Dan Isai, Salad Box: Dacă ești harnic, competent și integru poți să faci bani în orice domeniu, mai ales în România
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 4 mar 2016

Dan Isai, director executiv și fondator al Salad Box, companie care a încheiat anul trecut cu afaceri de 14 milioane de euro, crede că cele mai importante lucruri care îl ajută pe un antreprenor să dezvolte o afacere pe termen lung sunt hărnicia, competența și integritatea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

”Dacă ești harnic, competent și integru poți să faci bani în orice domeniu, mai ales în România. Este o piață unde competiția este scăzută. Am ieșit mult în afară, am văzut multe țări, multe companii mari, dar în România mai este loc. Poate nu pentru mult timp, poate doar pentru 5-7 ani. Apoi o să fie foarte greu de penetrat în orice domeniu și o să rămână doar companiile mari, lanțurile mari, care cu greu o să fie date afară”, a spus Dan Isai, prezent la a cincea ediție a Romanian Business Leaders Summit.

De asemenea, antreprenorul, al cărui business a crescut de la trei angajați la aproape 1.000 în patru ani de zile, spune că este important să investești în oameni și să creezi o echipă.

Restaurantele Salad Box vor ajunge în Anglia, Japonia și țările scandinave CITEȘTE ȘI Restaurantele Salad Box vor ajunge în Anglia, Japonia și țările scandinave

”E greu să investești în oameni, dar noi am început să investim în tineri pentru că altfel nu ai cum să crești. Nu e ieftin și e greu și e frustrant uneori, însă e important să investești în oamenii de lângă tine. Ei caută modele, pot fi influențați în bine”, mai spune Dan Isai.

Salad Box estimează că va închide anul cu afaceri de 20-22 milioane euro și mizează pe extindere în Anglia, Japonia și țările scandinave. Potrivit datelor de la Registrul Comerțului. Dai Isai controlează 46,66% din capitalul Saladbox SRL, Dan Lar - 43,34% și Cristian Vlad Lupaș - 10%.

viewscnt
Afla mai multe despre
dan isai
salad box
romanian business leaders summit