Doraly deschide platforma online pentru comercianți externi

Doraly deschide platforma online pentru comercianți externi
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 oct 2018

Retailerul Doraly a anunțat miercuri că a început să înregistreze în marketplace și comercianți, producători și distribuitori care nu sunt chiriași ai parcului comercial Doraly Expo Market.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, și-au listat deja produsele pe doraly.ro brand-ul de biciclete Pegas, Inter-Line Company – distribuitor de electronice și jucării, DANTE Cosmetics, Gimex Solutions cu produse IT&C și comerciantul de produse de curățenie și igienă Sanito, potrivit companiei.

Evenimentele Deloitte: Pentru afaceri conectate cu noutățile fiscale CITEȘTE ȘI Evenimentele Deloitte: Pentru afaceri conectate cu noutățile fiscale

”Facem eforturi continue pentru a veni în sprijinul cât mai multor business-uri care își propun să crească pe platforme online și pentru a completa gama tradițională produse. Prin urmare, am deschis platforma de e-commerce și pentru afacerile care nu desfășoară activitate în spațiile noastre, chiar dacă asta înseamnă, pentru noi, investiții suplimentare în facilități și în procesul logistic. Rezultatele încep însă să se vadă: tot mai multe brand-uri aderă la principiile noastre de e-commerce și vin cu produsele lor pe doraly.ro”, a declarat Alexandru Rusu, directorul general al Doraly, potrivit News.ro.

Andrei Botescu, administratorul Pegas, consideră că listarea bicicletelor Pegas pe marketplace-ul doraly.ro a fost o mișcare firească.

”Listarea bicicletelor Pegas pe marketplace-ul doraly.ro a fost o mișcare firească, în contextul în care avem un plan de dezvoltare care implică extinderea brand-ului pe mai multe canale de distribuție relevante. Facem eforturi continue pentru a veni cât mai aproape de clienții noștri și pentru a facilita procesul de achiziție, iar noua platformă a Doraly răspunde nevoilor noastre”, a declarat Andrei Botescu.

Compania a anunțat că platforma dezvoltă și serviciul de e-fulfillment, prin care comercianții își pot depozita marfa în spațiile Doraly, pentru a minimiza costurile de transport. Astfel, clientul final plătește un singur preț de livrare, chiar dacă va comanda de la mai mulți comercianți.

viewscnt
Afla mai multe despre
doraly