Importatorul de suplimente alimentare Secom își extinde acoperirea în zona de vest

Importatorul de suplimente alimentare Secom își extinde acoperirea în zona de vest
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 apr 2018

Secom, companie românească specializată în importul, promovarea și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe, își extinde rețeaua proprie de retail prin deschiderea unui nou magazin,  în Arad. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția în magazinul Secom din Arad a fost de 40.000 de euro și face parte din strategia de extindere națională a companiei, în acest an planurile incluzând deschiderea a patru noi magazine proprii. 

În prezent, rețeaua de retail Secom numără 13 magazine în București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara și Arad. În plus, produsele Secom sunt comercializate prin magazinul online și în peste 8.000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național. 

Producătorul american de suplimente alimentare USANA, cu venituri de peste 1 miliard dolari, intră pe piața din România, la un deceniu după rivalii de la Herbalife CITEȘTE ȘI Producătorul american de suplimente alimentare USANA, cu venituri de peste 1 miliard dolari, intră pe piața din România, la un deceniu după rivalii de la Herbalife

Secom a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro, în creștere cu peste 22% față de anul anterior, 170 de angajați, 12 magazine proprii și un portofoliu de 400 de produse, ajungând la o cotă de piață de 6,4%.

Pentru acest an, Secom își propune o creștere cu peste 45% a investițiilor, până la circa 3,3 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
secom
magazin
arad