Înghețată cu gust de bere, pălincă sau vin produsă la Brașov

Înghețată cu gust de bere, pălincă sau vin produsă la Brașov
scris 20 mar 2023

Un producător local din Brașov s-a prezentat la Expoziția Gastropan de la Brașov, organizată în weekend, cu o serie nouă de sortimente de înghețată,numeroase bazate pe băuturi alcoolice.

„Mi-a spus chiar astăzi un domn că el renunță la o bere pentru înghețată. L-am întrebat de ce trebuie să renunțe, când are gustul berii favorite sub formă de înghețată. În anii precedenți am făcut din pălincă de prune, am făcut din Tokay, un vin din Ungaria foarte dulce.

FOTO Parfumeriile din marile centre comerciale, controlate de ANCP. O substanță interzisă a fost găsită: Pentru unii, profitul face să pălească legea. Miroase totul a mucegai! CITEȘTE ȘI FOTO Parfumeriile din marile centre comerciale, controlate de ANCP. O substanță interzisă a fost găsită: Pentru unii, profitul face să pălească legea. Miroase totul a mucegai!

Dacă vă place un vin anume, de ce să nu puteți să-l gustați în formă de înghețată?”, a întrebat Sandor Baloga, directorul de producție al firmei brașovene, relatează Brașov.net.

Hidroelectrica - amendată cu 400.000 lei de ANRE CITEȘTE ȘI Hidroelectrica - amendată cu 400.000 lei de ANRE

Pentru că vorbim de o cantitate foarte mică de alcool, după ce mâncăm o asemenea înghețată putem urca liniștiți la volan, spune el.

viewscnt
Afla mai multe despre
înghețată
brasov