KFC își extinde rețeaua de restaurante din Italia. Restaurantul numărul 100 la nivel național și internațional

KFC își extinde rețeaua de restaurante din Italia. Restaurantul numărul 100 la nivel național și internațional
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 ian 2020

Sphera Franchise Group inaugurează la Roma restaurantul KFC cu numărul 100, la nivel național și internațional. Astfel, la acest moment, Grupul operează 82 de locații KFC în România, 16 în Italia și 2 în Moldova.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Restaurantul este amplasat în incinta gării Tiburtina. 

Iulian Stanciu anticipase din 2016: eMAG a intrat pe profit, după 6 ani de pierderi CITEȘTE ȘI Iulian Stanciu anticipase din 2016: eMAG a intrat pe profit, după 6 ani de pierderi

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România și deține companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

În România, lanțul de restaurante KFC numără 82 de unități atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Arad, Botoșani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitești sau Brașov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova, și 16 în Italia.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc
italia
roma