Lidl deschide săptămâna viitoare un magazin în Balș și ajunge la 197 de unități

Lidl deschide săptămâna viitoare un magazin în Balș și ajunge la 197 de unități
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 5 aug 2016

Retailerul german Lidl deschide, în 11 august, un magazin în orașul Balș, județul Olt,  și ajunge la 197 unități la nivel național, potrivit unui anunț al companiei. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unor informații anterioare, un magazin Lidl are 1.200 metri pătrați , 20 de angajați și presupune o investiție de peste 2 milioane de euro.

De la începutul anului, Lidl a mai deschis câte un magazin în Bușteni, Rădăuți, Târgu Mureș și București.

Compania ocupă locul trei pe piața de retail din România, cu o cifră de afaceri netă de 4,72 miliarde de lei (1,062 miliarde de euro), în creștere cu 21,5% comparativ cu 2014, și un profit net de 172 milioane de lei (38,7 milioane de uro), de 2,8 ori mai mare.

Kaufland va deschide în august magazinul cu numărul 110 al rețelei CITEȘTE ȘI Kaufland va deschide în august magazinul cu numărul 110 al rețelei

Lidl a intrat pe piața locală în 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus.

Retailerul este parte a grupului german Schwarz, care mai deține în România rețeaua de hipermarketuri Kaufland, liderul pieței locale de retail cu afaceri de 2 miliarde euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
lidl
extindere
magazine
investiții