LVMH devine prima companie din Europa care atinge pragul de 500 miliarde de dolari ca valoare de piață

LVMH devine prima companie din Europa care atinge pragul de 500 miliarde de dolari ca valoare de piață
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 24 apr 2023
Gigantul din industria luxului LVMH a devenit prima companie europeană care a depășit valoarea de piață de 500 de miliarde de dolari.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast
 
Această realizare vine la mai puțin de două săptămâni după ce LVMH a intrat în rândul celor mai mari 10 companii din lume, datorită unei creșteri a vânzărilor din primul trimestru. Ulterior, rivalul Hermes International a publicat propriile sale cifre solide, consolidând opinia că redeschiderea Chinei alimentează creșterea în întreaga industrie a luxului.
Interviu Valentin Morar, CEO Wallberg: “Continuăm să vindem bine și ne aflăm pe un trend crescător de la începutul anului” CITEȘTE ȘI Interviu Valentin Morar, CEO Wallberg: “Continuăm să vindem bine și ne aflăm pe un trend crescător de la începutul anului”

Compania mamă a Louis Vuitton, Moët & Chandon și Hennessy, precum și a unor mărci precum Givenchy, Bulgari și Sephora a raportat la începutul acestei luni o creștere de 17% a vânzărilor în primul trimestru, mai mult decât dublu față de așteptările analiștilor. Acțiunile sale au atins un nivel record în urma rezultatelor. Compania, cu sediul la Paris, a declarat că va beneficia în continuare de pe urma redeschiderii economiei chineze.

CEO-ul LVMH, Bernard Arnault, este în prezent cea mai bogată persoană din lume, potrivit indicelui Forbes al miliardarilor.
viewscnt
Afla mai multe despre
lvmh
actiuni lvmh
china