Mega Image a mai deschis două magazine Shop&Go, iar rețeaua ajunge la 481 de unități

Mega Image a mai deschis două magazine Shop&Go, iar rețeaua ajunge la 481 de unități
scris 4 iul 2016

Retailerul Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, a deschis, în a doua jumătate a lunii iunie, alte două magazine de proximitate Shop&Go și ajunge la o rețea de 481 de unități, potrivit unui anunț al companiei.

Magazinele sunt situate în Mamaia (județul Constanța) și la Filipeștii de Pădure (județul Prahova) și au suprafețe de vânzare cuprinse între 113 metri pătrați și 133 de metri pătrați.

Consiliul Concurenței dă undă verde preluării La Fântâna și a grupului LaF de către fondul de investiții Oresa CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenței dă undă verde preluării La Fântâna și a grupului LaF de către fondul de investiții Oresa

Anul trecut, Mega Image a obținut o cifră de afaceri de 3,56 miliarde lei (801 milioane euro), cu 26,6% mai mare decât în 2014, și aproape și-a dublat profitul net, la 102 milioane lei (23 milioane euro).

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde în prezent 481 magazine în București, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image (216), Shop&Go (263), Gusturi Romanești (2).
 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mega image
shop&go
extindere
retea