Mega Image își continuă strategia de expansiune

Mega Image își continuă strategia de expansiune
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iul 2019

Retailerul Mega Image, controlat de grupul Ahold Delhaize, își continuă strategia de expansiune la nivel național și deschide primul supermarket în Iași.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Anterior, Mega Image a anunțat că se extinde în noi zone din România, urmând să deschidă în cea de-a doua parte a anului magazine în Adjud, Panciu și Târgu Ocna, prin remodelarea unor magazine Zanfir, cum s-a întâmplat deja în Focșani, dar și intrarea pe piața din Iași, unde retailerul va inagura 4 magazine.

DOCUMENT Politicienii sunt perseverenți când e interes: Unde nu a putut Parlamentul, vine Guvernul - pensii speciale și primarilor, șefilor de CJ și altor aleși locali CITEȘTE ȘI DOCUMENT Politicienii sunt perseverenți când e interes: Unde nu a putut Parlamentul, vine Guvernul - pensii speciale și primarilor, șefilor de CJ și altor aleși locali

Recent, Mega Image s-a extins spre Moldova, deschizând primul supermarket în orașul Bacău.

Profit.ro a relatat anterior că retailerul se pregătește să intre și în Iași.

De la începutul anului, Mega Image a inaugurat 23 de noi magazine în diferite zone ale țării.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din România cu o rețea ce are la acest moment 706 magazine în București, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanești.

Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internațional ce operează în prezent pe trei continente. Grupul Ahold Delhaize a fost format în 2015 prin fuziunea operatorilor de supermarketuri Ahold (Olanda) și Delhaize (Belgia), într-o tranzacție de 28 de miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
mega image
magazine