Noi magazine în City Park Mall Constanța

Noi magazine în City Park Mall Constanța
scris 3 apr 2017

City Park Mall continuă dezvoltarea centrului comercial, începută acum aproximativ un an jumătate, și anunță lansări de branduri noi și reconfigurarea unor spații comerciale. Proiectul vizează branduri de fashion, beauty, o librărie și magazine cu produse pentru copii.

Una dintre primele lansări din acest an, parte din procesul de extindere și reorganizare, a fost deschiderea din luna februarie a noului raion dedicat bărbaților, în magazinul Stradivarius din City Park Mall, pentru colecția Stradivarius MAN.

Au urmat apoi relocarea magazinului Il Passo și redeschiderea într-un spațiu mai mare a brandului de bijuterii Meli Melo.

De asemenea, luna martie a consemnat deschiderea magazinului Bershka, la intrarea principală a centrului comercial.

FOTO Dedeman aniversează 25 de ani de existență și își schimbă sigla CITEȘTE ȘI FOTO Dedeman aniversează 25 de ani de existență și își schimbă sigla

Tot în martie, vizitatorii City Park Mall au beneficiat de deschiderea altor două branduri importante: Diverta, care se reîntoarce astfel în Constanța, și bigstep, un magazin de încălțăminte pentru copii.

În aprilie, în centrul comercial vor fi redeschise, printre altele,brandurile IPL, Frankie Garage și Mirano.

Seria lansărilor va continua și în luna mai, cu deschiderea unui nou magazin Oysho, situat la intrarea principală în centrul comercial, lângă brandul Bershka.

În final, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. 

viewscnt
Afla mai multe despre
city park mall constanaa