O poveste nouă despre brânză și vin într-o casă din București, cu un aer exotic

O poveste nouă despre brânză și vin într-o casă din București, cu un aer exotic
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 5 dec 2023

Totul a plecat de la dorința lui Mihai de a avea propriul restaurant, unde să poată să creeze rețete și experiențe, așa cum își dorea. Sergiu și Bogdan ies foarte mult în oraș și și-au dorit să aducă împreună prietenii într-o atmosferă liniștită, ferită de aglomerație. Mihai are experiență în domeniu, fiind manager de restaurant și bucătar pasionat de mai bine de 17 ani, iar Sergiu și Bogdan vin din lumea bancară și văd mai mult ca un hobby. Fiecare se ocupă de ce știe mai bine, bucătărit, degustări, evenimente, dar și contabilitate, taxe, autorizații.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Pasiunea pentru vin și brânză, au creionat meniul CIZ.

O poveste nouă despre brânză și vin într-o casă din București, cu un aer exotic



Am fost atrași de frumusețea casei și a grădinii. Bogdan crede că e ruptă dintr-un peisaj portugez sau poate chiar cubanez :) De aici am putut construi o atmosferă exotică pentru București. Pasiunea pentru brânzeturi și faptul că nu am găsit un loc în București în care să mâncăm brânză premium, ne-a hotărât să ne axăm pe acest domeniu, adăucând în meniu brânzeturi premium de la producători romani și francezi, DOP / DOC, la un preț rezonabil. Ce merge bine cu brânză? Vinul și ceaiul (am păstrat și acest element, preluând locația de la o ceainărie). Felurile bazate pe brânzeturi sunt variate, de la platouri de degustare, la tarte, brânză la cuptor, salate și senvișuri calde. Vinurile sunt toate degustate de noi și atent alese de la crame din România, Republica Moldova, Franța, Italia și lumea nouă.

Ne dorim pe viitor să organizăm evenimente în care să propunem degustare de fondue sau raclette și vinuri. De asemenea, locul atrage oameni pasionați, avem deja propuneri de organizare evenimente sociale, de genul, lectura, limbi străine, social debates, ateliere de creație. Suntem deschiși și ne propunem să participăm la toate acestea, pentru a ne aduce contribuția în viața socială a orașului și a zonei (cartierul Evreiesc, care încă nu este cunoscut și frecventat așa cum ar merita).

O poveste nouă despre brânză și vin într-o casă din București, cu un aer exotic

viewscnt
Afla mai multe despre
restaurant
ciz