O româncă va conduce operațiunile locale ale Edenred

O româncă va conduce operațiunile locale ale Edenred

Dana Sîntejudean, director general adjunct Edenred România

scris 14 iul 2016

Edenred Romania, furnizor de tichete și carduri preplătite, anunță numirea Danei Sîntejudean, până în prezent director comercial & public affairs, ca director general adjunct, poziție din care aceasta va asigura managementul companiei în România.

Fostul director general al Edenred România, Vianney du Parc, a fost recent numit director regional pentru Europa Centrală, conducând de la București operațiunile grupului Edenred în Bulgaria, Cehia, Polonia, România, Rusia, Slovacia și Ungaria.

Dana Sîntejudean s-a alăturat companiei Edenred Romania în anul 2003, în echipa de vânzări din Cluj, ocupând apoi diverse funcții de management în departamentul comercial al companiei. În 2013, ea a preluat funcția de public affairs director, iar din 2014 a preluat managementul departamentului comercial al Edenred Romania.

”Prioritatea mea în noul rol este să continuăm să aducem piața tichetelor de beneficii din România în zona digitală, ajutând astfel companiile și organizațiile client să performeze în relație cu angajații, publicul si consumatorii lor. Vrem să ne consolidăm poziția de lider, atât în zona beneficiilor extra-salariale, cât și în cea a gestiunii cheltuielilor profesionale, segmente în care accelerăm tranziția la soluții digitale", spune Dana Sîntejudean.

Directorul Edenred România, numit șef peste operațiunile grupului în Europa Centrală CITEȘTE ȘI Directorul Edenred România, numit șef peste operațiunile grupului în Europa Centrală

În vârstă de 38 de ani, Dana Sîntejudean este absolventă a Universității Babes Bolyai din Cluj Napoca, fiind licențiată în Antropologie. Și-a completat studiile cu un Masterat în Management Strategic și Comunicare de Afaceri la Facultatea de Comunicare și Relatii Publice "David Ogilvy" din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, obținând apoi și un Certificat Profesional în Management la Codecs Open University.

Grupul Edenred, cu o prezență în 42 de țări, furnizează tichete și carduri preplătite pentru companii, în sfera beneficiilor extra-salariale, a gestiunii cheltuielilor profesionale și a programelor sociale publice.

Afacerile anuale ale grupului se ridică la 18,3 miliarde de euro. Compania are 6.300 de de angajati, 660.000 de companii și instituții client, 1,4 milioane de comercianți afiliați și 41 milioane de beneficiari.

În România, Edenred are peste 35.000 de companii-client și  un million de utilizatori pentru tichetele și cardurile de masă Ticket Restaurant, tichete și carduri cadou, tichete de creșă, tichete sociale, precum și carduri preplătite pentru cheltuieli profesionale. Tichetele și cardurile preplătite emise de Edenred România pot fi cheltuite în cea mai mare rețea de comercianți și magazine afiliate, care numără aproximativ 65.000 de puncte comerciale pe întreg teritoriul țării

viewscnt
Afla mai multe despre
edenred romania
dana sîntejudean
director general adjunct
tichete de masa