Parcul comercial en gros Doraly deschide un nou pavilion comercial, investiție de 2,7 milioane euro

Parcul comercial en gros Doraly deschide un nou pavilion comercial, investiție de 2,7 milioane euro
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 29 nov 2016

Doraly Expo Market, cel mai mare parc comercial en gros din România, specializat în articole pentru casă și produse alimentare, deschide pe 1 decembrie un nou pavilion comercial - P8, cu o suprafață de 5.280 mp, în urma unei investiții de peste 2,7 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acesta este al doilea pavilion deschis în acest an, investițiile totale în 2016 în extinderea și modernizarea parcului comercial fiind de 5 milioane euro.

Destinat depozitării produselor nealimentare (instalații electrice, instalații sanitare, articole pentru casă, detergenți și cosmetice etc.), pavilionul P8 este închiriat în prezent în proporție de 87%, de către 16 comercianți.

Dezvoltat pe o suprafață de teren de 260.000 mp, parcul comercial Doraly Expo Market deține peste 850 de spații inchiriabile, în 29 de pavilioane, însumând o suprafață totală de peste 80.000 mp. În prezent, complexul găzduiește 550 de producători, importatori și distribuitori, care comercializează o gamă variată de produse alimentare și articole pentru casă.

viewscnt
Afla mai multe despre
doraly
extindere
pavilioane