Pet Star, cea mai mare fabrică de PET-uri din regiune, a încheiat anul 2017 cu afaceri în creștere cu 23%. În primăvară, Mihail Marcu, CEO MedLife, a intrat în CA

Pet Star, cea mai mare fabrică de PET-uri din regiune, a încheiat anul 2017 cu afaceri în creștere cu 23%. În primăvară, Mihail Marcu, CEO MedLife, a intrat în CA

Ion și Mirela Drăgoi, Pet Star

Profit.ro
Profit.ro
scris 28 feb 2018

Pet Star, cea mai mare fabrică de PET-uri din regiune, dezvoltată de antreprenorii români Mirela și Ion Drăgoi la Slobozia - județul Ialomița, a încheiat anul 2017 cu afaceri în creștere cu 23%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 130 de milioane de lei și câștiguri brute de 16,5 milioane de lei. Rezultatele financiare în creștere au fost generate de mărirea volumelor vândute, dar și de o ridicare a palierului de prețuri în industrie.

Numărul de unități vândute în 2017 a crescut cu 21%, de la 800 milioane de preforme, la 970 de milioane.

În mai 2017, Mihail Marcu, președinte al Consiliului de Administrație și CEO al furnizorului de servicii medicale MedLife, Leonard Gherghina, administrator independent în Consiliul de Administrație al MedLife, și Angela Mitu, Debt Finance Partner la Chartered Debt Management, au intrat în Consiliul de Administrație al Pet Star.

Producătorul român de cosme­ti­ce Far­mec pregătește lansarea sistemului de franciză pentru brandurile Farmec și Gerovital CITEȘTE ȘI Producătorul român de cosme­ti­ce Far­mec pregătește lansarea sistemului de franciză pentru brandurile Farmec și Gerovital

Pentru acest an, Pet Star estimează o creștere de minimum 15% a volumului de vânzări și atingerea capacității maxime de producție a fabricii din Slobozia, de 1,2 miliarde de unități anual.

Pet Star Holding este lider național în materie de proiectare și fabricare de preforme pentru apă, ulei, bere, sucuri și produse lactate, cu o cotă de piață de 56%. Compania deține cea mai mare fabrică de preforme PET din regiunea balcanică și are o capacitate de producție de 1,2 miliarde de unități anual.

Pet Star a fost înființată în 2000.

viewscnt
Afla mai multe despre
pet star
slobozia
mirela dragoi
ion dragoi