Pizza Hut a adus în România un nou tip de restaurant

Pizza Hut a adus în România un nou tip de restaurant
scris 29 dec 2021

Rețeaua Pizza Hut, operată de Sphera Franchise Group, continuă extinderea la nivel național și deschide la Buzău primul Pizza Hut Express din România.

Pizza Hut Express Buzău reprezintă un nou concept de restaurant, pizza fiind pregătită în fața clientului și gătită în aproximativ 5 minute de la plasarea comenzii. 

Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă CITEȘTE ȘI Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă

Pizza Hut a intrat pe piața din România în 1994, odată cu deschiderea primului restaurant din Calea Dorobanților, iar în prezent deține un total de 41 de restaurante după cum urmează: 21 de restaurante de tip Dine-In și 19 locații Pizza Hut Delivery și 1 Express. 

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România și deține companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut și Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chișinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 165 de restaurante pe cele trei piețe și are peste 4.500 de angajați.

Sphera Franchise Group îi are ca acționari majoritari pe oamenii de afaceri Nicolae Badea, Radu Dimofte și Lucian Vlad.

viewscnt
Afla mai multe despre
pizza hut
restaurant