Producătorul italian de încălțăminte Asolo preia un spațiu în Parcul Industrial Network din Sibiu, dezvoltat de Zacaria

Producătorul italian de încălțăminte Asolo preia un spațiu în Parcul Industrial Network din Sibiu, dezvoltat de Zacaria
scris 9 oct 2020

După 20 de ani, timp în care a funcționat în aceeași fabrică de la marginea Sibiului, producătorul italian de încălțăminte pentru exterior Asolo își mută liniile de producție într-un spațiu modern, cu o suprafață totală de 3.600 metri pătrați situat într-unul din cele mai noi proiecte clasa A din Sibiu, Parcul Industrial Network.      

Noul sediu Asolo cuprinde peste 300 metri pătrați de spații de birouri și o zonă de 3.300 metri pătrați dedicată producției și depozitării. Zacaria va livra spațiul la începutul anului 2021. 

Lanțul de cafenele de specialitate Meron continuă extinderea la nivel național CITEȘTE ȘI Lanțul de cafenele de specialitate Meron continuă extinderea la nivel național

„Sunt foarte încrezător că vor veni și zile senine. Credem că este momentul potrivit pentru a acționa și investi pentru viitor. Suntem o companie globală, cu operațiuni în întreaga lume și funcționăm sub deviza: <nu te opri>. De aceea, eu și familia mea am decis să investim într-o fabrică modernă, care să ne ofere posibilitatea de a crește productivitatea, dar și calitatea produsului, mai ales fiindcă avem în studiu implementarea unei scheme de producție revoluționare. Mai mult decât atât, credem că această investiție va crește loialitatea angajaților noștri, ei fiind cel mai important activ al nostru”, a declarat Marco Zanatta, președintele Asolo

Network Industrial Park, ce cuprinde două clădiri industriale cu o suprafață totală de 41.000 mp, găzduiește, în acest moment, șapte clienți, în principal din industria automotive, de transport și logistică.

Zacaria face parte din grupul internațional Alf Mizzi & Sons, ce a fost fondat în Malta în urmă cu mai bine de 100 de ani. Compania și-a început activitatea în Sibiu, în 2005, iar astăzi este unul din cei mai mari proprietari de spații industriale din țară.

viewscnt
Afla mai multe despre
asolo
parcul industrial network